De Steinsetuin

De tuinen van de Steinsetuin vormen een schitterend decor voor je bruiloft, huwelijksreceptie en trouwfeest. Ons sfeervolle Theehuis met aansluitend terras met uitzicht over de weilanden, heeft plaats voor 60 á 70 personen.

Wij beschikken ook op ons erf ook over een prachtige nieuwe locatie “De boomgaard” die geschikt is v.a. 60 tot 150 personen!

Trouwen op een boerderij

Trouwen op de boerderij is momenteel de trend. Wil jij ongedwongen, landelijk en lekker buiten je bruiloft vieren dan ben je in de Steinsetuin aan het juiste adres.

Wij staan bekend om onze ongedwongen sfeer. Wij serveren geen statig 3 gangen menu uit aan tafel Het huwelijksdiner verzorgen wij in de vorm van een heerlijke verzorgde barbecue of een huisgemaakt buffet. Lekker ongedwongen en bij mooi weer kan dit allemaal lekker buiten!

De huwelijksvoltrekking onder een prieel of in de trouwzaal

Er is een mooi prieel aan het water met een geweldig uitzicht over de weilanden ,waaronder de huwelijksvoltrekking bij mooi weer plaats kan vinden. Bij minder weer kan er getrouwd worden in ons mooie trouwzaal met originele kerkbankjes!

Trouwen in de winter

Trouwen in de winterperiode kan echt heel mooi en romantisch zijn!
De Steinsetuin heeft een romantische trouwzaal ingericht met originele kerkbankjes met een mooi uitzicht over de weilanden. Je kunt je trouwdag een leuk winterthema geven in de vorm van jullie decoratie, drankjes en hapjes.

Je wordt van niks zo lekker warm als een warm drankje. Een echte winterdrank is natuurlijk glühwein. Voor bruiloftsgasten die niet van alcohol houden, en natuurlijk voor de kinderen, is warme chocolademelk een leuke optie.

Winters huwelijksdiner

In de winter maken we ons klaar voor het warme eten!
Wat dacht je van een heerlijk buffet met erwtensoep, boerenkoolstampot met rookworst, speklapjes en grootmoeders runderstooflapjes
Ook op je bruiloft in de winter kan je hier leuk mee aan de slag!

Trouwen in de winter is goedkoper

Je hebt vaak ook veel financiële voordelen met trouwen in de winter !
Zo hebben wij een speciaal winter wedding arrangement!
In de periode november t/m februari rekenen wij geen kosten voor het trouwen op onze trouwlocatie. Dit voordeel kan al gauw oplopen tot € 350,00! Je kunt vaak een goede prijs afspreken met je bruiloftsband, huwelijksfotograaf, haarstyliste en visagiste, omdat die het in deze periode minder druk hebben.

De Steinsetuin

Steinsedijk 45
2851LC   Haastrecht
Tel: 0649806313
www.steinsetuin.nl

Contactformulier