De Twee Provinciën

De Twee Provinciën is een unieke locatie aan het water

De Twee Provinciën is een prachtige locatie en ligt op een authentiek schiereiland aan de rand van het Paterswoldsemeer. Beleef samen met je bruiloftsgasten de romantiek. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de meest unieke plekken van Noord Nederland. Op onze bijzondere locatie worden al jullie dromen werkelijkheid. Jullie huwelijk op de perfecte trouwlocatie!

Elkaar het ja-woord geven bij De Twee Provinciën

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven. Dit kan aan de rand van het water… Wie wil dat nou niet?

Proosten aan het water

Na de huwelijksvoltrekking is er alle gelegenheid om te proosten op het huwelijk. Bij mooi weer kan dit natuurlijk buiten aan het water. Wij zorgen voor knallende kurken en de juiste sfeer. Ook is er tijd voor een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer.

Geniet van een heerlijk diner!

Na de toast kunnen jullie genieten van een lekker diner in ons restaurant. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan jullie. Wanner het mooi weer is kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras.

Sfeervolle zalen

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle feestzalen en een ruim terras. Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig avondfeest. Alles is mogelijk!

Uw huwelijk op één locatie

Uw trouwdag is niet zomaar een dag. Het is de dag die perfect moet verlopen. Het grote voordeel van De Twee Provinciën is dat alles op één locatie plaats kan vinden. Trouwen, toasten, dineren, feesten. Dus geen gedoe met vervoer van de ene naar de andere locatie.

Jullie mooiste dag zal perfect verlopen

Door de jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie mooiste dag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zullen ervoor zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie dat willen.

De Twee Provinciën

Meerweg 245
9752XD Haren
Tel: 050 309 0008
www.detweeprovincien.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht