De Warrel

De Warrel is uiterst geschikt voor bruiloften en partijen t/m 250 personen. In de sfeervolle ambiance kunt u onbezorgd genieten van deze speciale dag. Onze trouwlocatie in Westerbork (Drenthe) ligt op de rand van een schitterend stuk natuur. Mocht u buiten willen trouwen, dan heeft u een prachtig uitzicht. Beloven de weersvoorspellingen niet veel goeds? Dan is onze trouwzaal een perfecte keus, zonder concessies. 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Mede door onze geweldige ligging en smaakvol ingericht interieur zijn de mogelijkheden eindeloos. De ceremonie binnen of buiten? Binnen of buiten dineren? Binnen of buiten feesten? Het is allemaal mogelijk! Het wordt in ieder geval een dag waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken.

Bruidstaart en champagne

Eventueel kunnen wij champagne en of de bruidstaart voor u verzorgen. Prijs en keuze in overleg. Natuurlijk kunt u ook zelf een bruidstaart meebrengen en berekenen we, ongeacht het aantal personen, servicekosten van € 50,- in rekening. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier, maar ook telefonisch. Wij denken graag met u mee. Natuurlijk bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend onze locatie te komen bezoeken. We maken dan gezamenlijk een offerte op maat met al jullie wensen.

De Warrel

Beilerstraat 13b
9431 GA Westerbork
T 0593-370334
I www.dewarrel.nl

Contactformulier