De Wieger

Header_De_Wieger

De Wieger als sfeervolle trouwlocatie

De  bijzondere binnenplaats, de tuin, het museum en natuurlijk het grote en kleine atelier. Trouwlocatie De Wieger is het vroegere woonhuis van huisarts-schilder Hendrik Wiegersma. Hij liet dit schitterende pand bouwen in 1922, ontworpen door architect Cor Roffelsen in een neo-renaissancestijl. Na het overlijden van Wiegersma in 1969 werd het huis in 1976 als museum ingericht en opengesteld voor publiek. Naast de functie die De Wieger heeft als museum is het tevens een unieke trouwlocatie. Bij mooi weer kunnen jullie trouwen op de intieme binnenplaats van De Wieger.

Huwelijksvoltrekking

Alle huwelijken worden voltrokken door een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Deurne. Voor het vastleggen van de trouwdatum, de trouwambtenaar en tijdstip van de ceremonie dien je een afspraak te maken bij de gemeente.

Nagenieten bij De Wieger

Na de huwelijksvoltrekking bieden wij jou de mogelijkheid om nog wat langer van de ambiance te kunnen genieten. Wat dacht je er van om samen met je familie en vrienden een glaasje champagne te drinken in de tuin, of om eventueel hier de bruidstaart aan te snijden. Bovendien kun je gebruik maken van de vele bijzondere plekjes om een bruidsreportage te laten maken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze trouwlocatie, een offerte op maat of een vrijblijvende bezichtiging kun je contact opnemen via de formulieren.

De Wieger

Oude Liesselseweg 29
5751 WN Deurne
T 0493-322930
I www.dewieger.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.