Deining aan Zee

Willen jullie elkaar het ja-woord geven met je blote voeten in het warme zand en met de duinen en de zee als natuurlijk ambiance? Bij Paviljoen Deining is het mogelijk! Het paviljoen is namelijk een erkende trouwlocatie. Al heel wat stelletjes zijn bij ons voor de deur in het huwelijksbootje gestapt. Wij kunnen alles regelen om je de mooiste dag van je leven te bezorgen: het trouwvervoer, de trouwambtenaar, de receptie, het diner en uiteraard het feest.

Mogelijkheden voor een bruiloft bij Deining aan Zee

Wil je live muziek op je huwelijksfeest? Wij kunnen een band voor je boeken. Een te gekke live band op jullie feest? Wij denken graag met jullie mee! We hebben heel veel idee├źn om er een onvergetelijke dag van te maken. Liefde gaat ook door de maag? Onze koks zijn daar geheel op voorbereid; hun culinaire creaties weten zelfs de meest verwende gasten te verrassen.

Locatie bezichtigen

Heb je trouwplannen? En wil je dat doen op een niet alledaagse en zeer fotogenieke locatie? Kom dan eens langs. Nemen we jullie wensen en plannen door, vertellen we je wat alles gaat kosten en kun je meteen de sfeer proeven. Klik hier of hier voor enkele impressies van trouwen aan zee.

Deining aan Zee

Zeeweg 71
1901 NZ Castricum aan Zee
T 0251-674101
I www.deining.nl

Contactformulier