Domkerk Utrecht

Aanstaande bruidsparen die overwegen hun huwelijk kerkelijk te laten inzegenen bij Domkerk Utrecht kunnen daarvoor contact opnemen met de predikant van Citypastoraat Domkerk ds. Netty de Jong-Dorland. Samen met de predikant wordt de huwelijksinzegening voorbereid.

Mogelijkheden

Naast man-vrouw relaties worden ook man-man en vrouw-vrouwrelaties ingezegend. Om een beeld te krijgen van de gemeente van het Citypastoraat kun je op onze website terecht.

Geef zelf invulling aan je trouwdag

Willen jullie elkaar het ja-woord geven in de Domkerk, maar willen jullie geen ‘kerkelijke trouwdienst’, dan bestaat de mogelijkheid om de kerk op bepaalde momenten te huren. Je geeft dan zelf invulling aan je eigen mooiste dag.

Domkerk Utrecht huren?

Je kunt de Domkerk geheel of gedeeltelijk huren. De Domkerk is een schitterende monumentale feest- en trouwlocatie met uitstraling. Onze kleine ruimtes zijn interessant. Zo kijk je vanuit het DomCafé rechtstreeks in de fantastische pandhof. Ook als deze ’s avonds voor anderen gesloten is.

Centrale ligging

Domkerk Utrecht ligt centraal in het land en in de stad (op loopafstand van het Centraal station van Utrecht). Dit maakt de Domkerk tot een aantrekkelijke plek voor bruiloften en andere gelegenheden.

Grote gezelschappen

De Domkerk leent zich uitstekend voor grote bruiloften en partijen. Met een plenaire opstelling kunnen wij groepen tot maar liefst 650 personen kwijt. Ben je benieuwd naar deze prachtige locatie en wil je meer informatie ontvangen? Neem dan telefonisch contact op of vul onderstaand contactformulier in.

Domkerk Utrecht

Achter de Dom 1
3512 JN Utrecht
T 030-2310403
I www.domkerk.nl

Contactformulier