Ermerstrand

Een onvergetelijke trouwdag op Ermerstrand

Trouwen aan het strand in Drenthe onmogelijk? Helemaal niet! Laat je verrassen door de feest- en trouwlocaties van Ermerstrand.

**Nieuw**

Trouwen jullie in 2018 of 2019 op een zondag t/m donderdag? Dan geeft Ermerstrand 20% korting op de bruiloft.

Altijd al gedroomd van trouwen op het strand?

Onze officieel erkende trouwlocaties liggen allemaal op of aan het water. Trouwen op onze pier is zeer geliefd: geef elkaar het JA-woord op het water. Mocht het weer niet helemaal mee zitten, dan hebben we altijd een geschikte uitwijkmogelijkheid. Dus waarom afreizen naar een ver oord terwijl het ook zo dicht bij huis kan?

Van klein en knus tot groot en spectaculair

Bij uitstek zijn wij ook dé locatie om het huwelijk te vieren. Foto’s maken op het strand, gezellig eten op het terras en een spetterend feest met kampvuur. Jullie kunnen de hele huwelijksdag of een deel ervan bij ons verblijven. Elk huwelijk heeft een eigen verhaal en eigen details, in overleg maken we dan ook samen het programma.

Locaties in een unieke omgeving

Onze locaties bieden plek voor gezelschappen van 20 tot 350 gasten. Een knus samenzijn in ons eigen bruincafé Kleine Jan, een modern strandhuwelijk bij de Beachclub, een romantische dag in onze Ridderzaal of een Ibiza huwelijk bij de Blokhut met eigen privé strand? Kom gerust eens langs om de locaties vrijblijvend te bekijken.

Liefde gaat door de maag..

Een ontspannen BBQ, zonnig (tapas) buffet of een overheerlijk 3-gangen diner, veel is mogelijk! Met liefde serveren we ook lekkere hapjes zoals wraps en mini sandwiches. Het feest afsluiten met een broodje beenham? Wij hebben het in huis.

Blijf overnachten op ons park, wel zo aangenaam!

Na een onvergetelijke huwelijksdag kunnen jullie en de gasten blijven slapen op ons park. De volgende ochtend kunnen jullie samen, of met de andere slapers, gezellig ontbijten en het huwelijk op een gezellige manier afsluiten.

De koffie staat klaar voor een vrijblijvend gesprek en het bekijken van de locaties. Graag tot snel!

Ermerstrand

Steenbakkersweg 3
7843RM Erm
T 0591-564014
www.ermerstrand.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.