Ernst Sillem Hoeve

Trouwlocatie Ernst Sillem Hoeve

Trouwen in Ernst Sillem Hoeve

Er is bijna geen betere trouwlocatie nabij Utrecht dan trouwlocatie Ernst Sillem Hoeve. Het stijlvolle Koetshuis met de prachtige glas-in-loodramen, de hoge lambrisering, de dieprode gordijnen en de schitterende kroonluchter is de perfecte trouwlocatie en leent zich bij uitstek voor een hele romantische huwelijksvoltrekking.

Een geweldig decor voor bruidsreportages

Naast een perfecte trouwlocatie bieden wij ook een geweldig decor voor bruidsreportages. Het park van 7 hectare rondom biedt een variatie aan schitterende oude bomen met de Hoeve op de achtergrond.

Feestelijke toast, receptie of diner

Om de trouwlocatie compleet te maken verzorgen wij na het ja-woord graag een feestelijke toast. Ook kunt u bij ons terecht voor uw receptie, een heerlijk huwelijksdiner en het bruiloftsfeest. Om uw feestelijke dag in stijl af te sluiten kunt u genieten van onze luxe bruidssuite inclusief verrassend bruidsarrangement.

Uw bruiloft van A tot Z verzorgd

Wij verzorgen uw trouwdag van de huwelijksvoltrekking tot en met de huwelijksnacht. Van A tot Z wordt alles tot in de puntjes verzorgd! De huwelijksvoltrekking bedraagt € 495,00 op vrijdag en zaterdag. Boekt u ook uw receptie, diner en/of feestavond bij ons, dan bieden wij u graag een speciaal tarief.

Ernst Sillem Hoeve

Soestdijkerweg 10-b
3734MH Den Dolder – Lage Vuursche
Tel: 035 6668541
www.esh.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht