Event Center Fokker

Event Center Fokker

De perfecte locatie voor een onvergetelijk feest

De mooiste dag van uw leven verdient een perfecte locatie en een onvergetelijk feest. Event Center Fokker zorgt er voor, dat u met heel veel plezier kunt terugkijken op een sfeervoll(e) receptie, en/of huwelijksdiner en feest. Laat niets aan het toeval over en kies voor Event Center Fokker voor een bijzondere dag. Ons team zorgt ervoor, dat uw mooiste dag vlekkeloos verloopt. Tot in de kleinste details.

Alles onder één dak

Of uw trouwdag nu een intieme aangelegenheid wordt met een klein diner of een spetterend feest met alles erop en eraan. Wij hebben voor u een passende en sfeervolle ruimte, waar u de dag van uw leven tot een onvergetelijke herinnering kunt maken. Alles onder één dak. Uw dag en uw wensen staan bij ons centraal. Voor elk gezelschap en voor elk budget garanderen wij een perfecte invulling van uw huwelijk. Maak gebruik van de deskundigheid, de faciliteiten en de persoonlijke benadering van ons ervaren team.

Kwaliteit, creativiteit en persoonlijke benadering staan voorop

Event Center Fokker uit Hoofddorp beschikt over een prachtige locatie en een ervaren team van enthousiaste specialisten om ook van uw evenement een onvergetelijke happening te maken. Bij Event Center Fokker staan kwaliteit, creativiteit en een persoonlijke benadering van elk evenement en van elke gast voorop. De locatie is uniek: een sfeervolle klassieke boerderij.

Het karakteristieke gebouw in Hoofddorp is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer en heeft ruime parkeerfaciliteiten.

Event Center Fokker

IJweg 1094
2133 MH Hoofddorp
T 023-5617858
I www.eventcenterfokker.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.