Event Center Fokker

De mooiste dag van uw leven verdient een perfecte locatie en een onvergetelijk feest. Event Center Fokker zorgt ervoor dat u later met heel veel plezier kunt terugkijken op een sfeervoll(e) receptie, en/of huwelijksdiner en avondfeest. Laat niets aan het toeval over en kies voor onze unieke locatie voor een fantastische dag. Ons team zorgt ervoor, dat uw mooiste dag vlekkeloos verloopt. Tot in de kleinste details.

Alles onder één dak

Of uw trouwdag nu een intieme aangelegenheid wordt met een klein diner of een spetterend feest met alles erop en eraan. Wij hebben voor u een passende en sfeervolle ruimte, waar u de dag van uw leven tot een onvergetelijke herinnering kunt maken. Alles onder één dak. Uw dag en uw wensen staan bij ons centraal. Voor elk gezelschap en voor elk budget garanderen wij een perfecte invulling van uw huwelijk. Maak gebruik van de deskundigheid, de faciliteiten en de persoonlijke benadering van ons ervaren team.

Kwaliteit, creativiteit en persoonlijke benadering staan voorop

Wij beschikken over een ervaren team van enthousiaste specialisten waardoor wij ook van uw evenement een onvergetelijke happening kunnen maken. Bij Event Center Fokker staan kwaliteit, creativiteit, maar ook een persoonlijke benadering van elk evenement en van elke gast voorop. De locatie is uniek: een sfeervolle klassieke boerderij. Kortom: Event Center Fokker is de locatie bij uitstek!

Prima bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid

Het karakteristieke gebouw in Hoofddorp is prima bereikbaar per auto en openbaar vervoer en heeft ruime parkeerfaciliteiten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze locatie? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. Ook mag u altijd bellen.

Event Center Fokker

IJweg 1094
2133 MH Hoofddorp
T 023-5617858
I www.eventcenterfokker.nl

Contactformulier