Event- en Partycentrum het Witte Paard

Event_en_Partycentrum_het_Witte_Paard_header

Bruiloft, jubileum, receptie en feestavond

Trouwlocatie Event- en Partycentrum het Witte Paard beschikt over sfeervolle zalen en biedt vele mogelijkheden voor een bruisende bruiloft, een receptie, een geslaagd diner en een spectaculair feest.

Huwelijkceremonie

Als onderdeel van het totaalplaatje kunt u uw huwelijksceremonie bij ons laten plaatsvinden. Het complete huwelijksfeest op één locatie in een intieme sfeer vol gezelligheid. Ideaal voor u en uw gasten.
Een unieke trouwlocatie om te trouwen. Onze moderne zalen lenen zich uitstekend voor een intieme en sfeervolle huwelijksceremonie. Wat bieden wij:

• Een extra zaal inclusief geluidset en spreekgestoelte
• Sfeervolle zalen
• Complete verzorging
• Kwalitatieve hapjes en drankjes
• Een glimlach van begin tot eind

Receptie

Tijdens uw trouwdag kunt u in onze sfeervolle zalen u de felicitaties van uw gasten in ontvangst nemen en toosten op een mooie toekomst.

Gaat u trouwen en wilt u een receptie geven voor uw bruiloftsgasten? Bij ons heeft u ruimte keuze voor een gezellige receptie. U kunt kiezen uit een all-in arrangement of een eigen samenstelling geheel in uw wensen.

Huwelijksdiner

Onze keuken biedt een uitgebreide menukaart. Verschillende mogelijkheden zijn voorhanden om het diner naar uw wensen in te richten. Een uitgeserveerd diner, een buffet met keuzemogelijkheden, mooi opgemaakte showschalen, een lichte brunch of iets anders. Bij event en partycentrum het Witte Paard bent u aan het juiste adres voor een perfect verzorgd diner tijdens uw huwelijksdag. Waarom kiezen voor het Witte Paard?

• Jarenlange ervaring
• Gastvrij en service met een glimlach
• Sfeervolle zalen
• Hoge kwaliteit hapjes en drankjes

Huwelijksfeest

Een onvergetelijke bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Stelt u zich eens voor… uw gasten druppelen binnen, er staat iets moois te wachten, de voetjes gaan van de vloer en de eerste deuntjes komen uit de speakers.
Bij ons beleeft u een fantastisch huwelijksfeest. Ons spontane personeel en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten… Samen met u maken wij er een onvergetelijke avond van.

Unieke feestlocatie

Ons gastvrije en spontane personeel, de kwalitatief hoogstaande hapjes en verrassende mogelijkheden zijn uiteindelijk de ingrediënten voor een onvergetelijk feest. Onze locatie is uitstekend bereikbaar. Wij zijn gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12, centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer.

Event- en Partycentrum het Witte Paard

Gildeweg 2
2632BA Nootdorp
Tel: 015 3109180
www.wittepaard.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.