Event- en Partycentrum het Witte Paard

Trouwlocatie Event- en Partycentrum het Witte Paard beschikt over sfeervolle zalen en biedt vele mogelijkheden voor onder andere een bruisende bruiloft, een receptie, een geslaagd diner, maar ook voor  spectaculair feest waar u later met veel plezier op terug kunt kijken. 

Huwelijkceremonie

Als onderdeel van het totaalplaatje kunt u uw huwelijksceremonie bij ons laten plaatsvinden. Het complete huwelijksfeest op één locatie in een intieme sfeer vol gezelligheid. Ideaal voor u en uw gasten. Kortom: een unieke trouwlocatie om te trouwen. Onze moderne zalen lenen zich uitstekend voor bijvoorbeeld een intieme en sfeervolle huwelijksceremonie. Wat bieden wij:

  • Een extra zaal inclusief geluidset en spreekgestoelte
  • Sfeervolle zalen
  • Complete verzorging
  • Kwalitatieve hapjes en drankjes
  • Een glimlach van begin tot eind

Receptie

Tijdens uw trouwdag kunt u in onze sfeervolle zalen de felicitaties van uw gasten in ontvangst nemen en toosten op een mooie toekomst. Gaat u trouwen en wilt u een receptie geven voor uw bruiloftsgasten? Bij ons heeft u ruime keuze voor een gezellige receptie. U kunt kiezen uit een all-in arrangement, maar ook voor een samenstelling geheel in uw wensen.

Huwelijksdiner

Onze keuken biedt een uitgebreide menukaart. Verschillende mogelijkheden zijn voorhanden om het diner naar uw wensen in te richten. Een uitgeserveerd diner, een buffet met keuzemogelijkheden, mooi opgemaakte showschalen, een lichte brunch of iets anders. Bij Event- en Partycentrum het Witte Paard bent u aan het juiste adres voor een perfect verzorgd diner tijdens uw huwelijksdag. Waarom kiezen voor het Witte Paard?

  • Jarenlange ervaring
  • Gastvrij en service met een glimlach
  • Sfeervolle zalen
  • Hoge kwaliteit hapjes en drankjes

Huwelijksfeest

Een onvergetelijke bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Stelt u zich eens voor… uw gasten druppelen binnen, er staat iets moois te wachten, de voetjes gaan van de vloer en de eerste deuntjes komen uit de speakers.
Bij ons beleeft u een fantastisch huwelijksfeest waar u later met veel plezier op terug kunt kijken. Ons spontane personeel en onze jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u alleen nog maar hoeft te genieten… Echter maken we er samen met u een onvergetelijk feest van.

Event- en Partycentrum het Witte Paard is een unieke locatie voor een onvergetelijk feest

Verder zijn ons gastvrije en spontane personeel, de kwalitatief hoogstaande hapjes en verrassende mogelijkheden de uiteindelijke ingrediënten voor een onvergetelijk feest. Onze locatie is uitstekend bereikbaar. Bovendien zijn wij gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12, centraal tussen Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Delft en Zoetermeer.

Event- en Partycentrum het Witte Paard

Gildeweg 2
2632BA Nootdorp
Tel: 015 3109180
www.wittepaard.nl

Contactformulier