Fier Bussum

Fier Bussum is een centraal gelegen trouwlocatie in de buurt van Utrecht. Indien u op zoek bent naar een centraal gelegen trouwlocatie is Fier Bussum de locatie die u zoekt. Door de centrale ligging is onze trouwlocatie goed bereikbaar vanuit alle kanten van het land. Ondanks dat de trouwlocatie vlakbij de snelweg ligt, krijg je toch het idee dat je op een afgesloten locatie zit.

Trouwlocatie met B.A.B.S

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke trouwlocatie waar een huwelijk van top tot teen kan worden verzorgd, is Fier de geschikte plek. Er is zelfs een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig die de huwelijksvoltrekking kan uitvoeren. Bovendien is de BABS van Fier Bussum vele jaren de officiële fortwachter geweest, waardoor zij alles over de historie van deze romantische trouwlocatie kan vertellen. Dit geeft de ceremonie net dat beetje extra sfeer.

Historische trouwlocatie

Fier Bussum heeft een rijke historie die teruggaat tot de jaren ‘70 van de 19e eeuw. Het Fort Werk IV werd aangelegd als onderdeel van de bekende Hollandse Waterlinie, die bescherming moest bieden tegen vijanden. Van alle 5 de oorspronkelijke Forten, is Fort IV (Fier) als laatst overgebleven. Het Fort heeft dan ook de status van Rijksmonument gekregen

Feestlocatie

Fier Bussum is een ideale feestlocatie voor zowel grote als kleine groepen. De verschillende ruimtes hebben zowel capaciteit voor grote als kleine groepen. Op zoek naar een locatie met en groot buitenterrein voor een diner aan lange tafels of een groot feest? In de Forttuin is er voldoende ruimte om uw trouwfeest tot een groot succes te brengen.

Trouwlocatie en Feestlocatie in één

Indien u op zoek bent naar een locatie voor de huwelijksvoltrekking én een afsluitend feest, is Fier Bussum dé locatie waar u naar zoekt. In de Forttuin loop je ‘s middags over de rode loper naar je grote liefde om het jawoord aan elkaar te geven, terwijl je uren later met familie en vrienden geniet van een mooie zonsondergang.

Volledige ontzorging

Bij Fier Bussum weet je zeker dat je volledig ontzorgt wordt op de mooiste dag van uw leven. Van decoratie van de Forttuin tot cateringservice die zorgt voor de allerlekkerste hapjes en drankjes. Het is mogelijk om van tevoren wensen aan te geven, waarna de inhouse keukenbrigade komt met een voorstel op maat. Zo weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan op de dag van de huwelijksvoltrekking.

Fotocredit: Van Stijgeren Bruidsfotografie

Fier Bussum

Dr. Abraham Kuyperlaan 1A
1402 SB Bussum
T 035-6916788
I www.fierbussum.nl

Contactformulier