Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis

‘JA. Ik wil!’ Een allesbeslissend moment. Dit is pas het begin van een heel mooi avontuur en een intense rollercoaster. Wie nodig je uit? Welke sfeer wil jij aan jouw dag geven? Welke jurk doe je aan? En misschien wel het belangrijkste. Op welke locatie wil je trouwen? HIER. event locaties beschikt over 2 officiële trouwlocaties in vestingstad Geertruidenberg en Fort Sint Gertrudis is daar eentje van. Iedere locatie en zaal beschikken over een eigen sfeer en karakter. Of je nu opzoek bent naar een kleine intieme ceremonie, een klassiek diner of een groot trouwfeest. Wij bieden voor elke wens een bijpassende ruimte en invulling.

Trouwen op een unieke droomlocatie

Zo heeft onze Bourgondische zaal, zoals de naam al zegt, een gezellige bourgondische uitstraling. Zijn jullie opzoek naar een klassieke spetterende zaal? Wij toveren onze Binnenplaats graag voor je om tot droomlocatie.

Op de dag zelf moet het jullie sprookje zijn en draait alles om jullie als bruidspaar. Omringd met geliefden, vrienden en familie is het jullie dag. Kunnen jullie niet wachten om te trouwen en zijn jullie nog opzoek naar een trouwlocatie in Brabant? Kom dan langs op onze bijzondere trouwlocaties en wie weet geven jullie elkaar HIER. het Ja-woord.

Voor meer informatie, sfeerbeelden en contact ga naar www.hierlocaties.nl. Bekijk ook onze andere locatie Het Cachot.

Fort Sint Gertrudis

Haven 54
4931 AH Geertruidenberg
T 0162-727516
I www.fortsintgertrudis.nl