Frisian Sailing Company

Trouwen op het water is een unieke maar erg toegankelijke manier van “in het huwelijksbootje stappen”. Vrijwel alle Nederlandse gemeentes – voor zover ze aan vaarwater liggen natuurlijk – staan onze schepen toe als bijzondere trouwlocatie. De sfeervolle traditionele schepen van Frisian Sailing Company bieden een schitterend decor voor jullie huwelijksvoltrekking en zijn daarnaast prima uitgerust voor een groot feest. De meeste schepen beschikken daarnaast over luxe overnachtingsmogelijkheden. Voor uw huwelijksvoltrekking of trouwfeest hebben wij geen draaiboek of standaard arrangement klaarliggen. Wij stemmen graag alles met u af. 

Frisian Sailing Company: voor een persoonlijk huwelijk

Geef elkaar het ja-woord op een van de traditionele zeilschepen van Frisian Sailing Company. Wij helpen u graag uw huwelijk en trouwfeest zo persoonlijk mogelijk te organiseren. Trouwen op een schip kunnen wij natuurlijk iedereen aanbevelen, maar misschien wilt u alleen uw trouwfeest aan boord houden, of uw gasten juist meerdere dagen onderbrengen. Er is veel mogelijk en wij adviseren u er graag over.

Trouwfeest aan boord

Een groot, luxe traditioneel zeilschip is een inspirerende locatie voor uw bruiloft of feest. Aan boord kan gemakkelijk en ongestoord worden gefeest terwijl de frisse buitenlucht, een goed verzorgde lunch en een stukje zeilen voor de nodige afwisseling zorgen. Jouw bruiloft wordt altijd op maat samengesteld: waar ligt het schip voor u klaar, hoe ziet de dagindeling eruit, wat voor hapjes en drankjes willen jullie laten serveren, wordt er ook gezeild en zijn er ook extra activiteiten gewenst? Ook overnachting aan boord is mogelijk. Bekijk de verschillende schepen op onze website of neem voor advies en een voorstel op maat contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Frisian Sailing Company

Emmakade 8
8531 DT Lemmer
T 0514-566000
I www.frisian-sailing.com

Contactformulier