Gasterie De Wiemel

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Gasterie De Wiemel bied je de mogelijkheid om de mooiste dag van je leven in optimale romantische en charmante sferen te vieren. U kunt bij restaurant de Wiemel uw gehele trouwdag vieren. Van ontvangst tot trouwplechtigheid, van proost tot receptie en van diner tot spetterend avondfeest.

Vier jouw bruiloft op 1 locatie

Vier de mooiste dag van je leven op één locatie. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten verblijven op 1 van onze 3 terrassen. Onze prachtige tuin met grote vijver zorgt voor een romantische sfeer en mooie foto’s. Trouwen in de gezellige en intieme zaal of buiten in de besloten zitkuil… Het kan allemaal!Ons keukenteam werkt uitsluitend met dagverse producten. Geniet van een heerlijk en groot diner of een “walking dinner”, buffet of barbecue. Wij zorgen altijd voor een verrassende en smaakvolle invulling. ’s Avonds worden de lampen gedimd, gaan de kaarsen en eventueel de open haarden aan en kunnen de voetjes van de vloer.

Activiteiten voor de kinderen

Graag verzorgen wij diverse activiteiten voor de kinderen. Mogelijkheden zijn een springkussen, tv- en spelletjeshoek. In de tuin bevindt zich een speeltuin waar tevens een potje voetbal, volleybal en jeu de boule kan worden gespeeld. Wij verzorgen graag alles tot in de puntjes voor jullie. Wij begrijpen dat de details jullie dag compleet maken. Onder het genot van een kop koffie laten wij u vrijblijvend alles zien en maken ter plekke een offerte!

Gasterie De Wiemel

Gieterweg 2
9462TD Gasselte
T 0599 564725
I www.restaurantdewiemel.nl

Contactformulier