Gasterij Schoudee

header_gasterij_schoudee

Gasterij Schoudee: Als het ├ęcht jullie dag moet zijn!

Van harte gefeliciteerd! Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje! Een periode van voorbereidingen om deze dag tot een onvergetelijke dag te maken, breekt aan. Voor een fantastische trouwdag ben je bij Gasterij Schoudee aan het juiste adres. Gasterij Schoudee ligt aan de rand van het historische dorp Wemeldinge, direct aan Nationaal park Oosterschelde en de prachtige jachthaven. Makkelijk bereikbaar en met voldoende parkeergelegenheid. Sinds jaar en dag bekend als locatie voor het vieren van bruiloften en partijen in de boerenschuur. 

Trouwen in de sfeervolle zaal of buiten in de romantische tuin

De ligging aan de Oosterschelde, de romantische tuin en de schitterende feestzaal maken de boerderij tot een bijzondere feest- en trouwlocatie. Bij Gasterij Schoudee kun je, indien gewenst, ook het huwelijk laten voltrekken. Geef elkaar bijvoorbeeld het ja-woord binnen in de sfeervolle trouwzaal of bij mooi buiten in ons romantische prieel in de schitterende tuin. Het huwelijk kan bezegelt worden door de BABS-en van de gemeente Kapelle. De trouwambtenaren voltrekken met heel veel plezier jullie huwelijk.

Neem gerust contact met ons op

Ook een receptie, het huwelijksdiner en het bruiloftsfeest verzorgen wij tot in de puntjes. Ons gastvrije team staat voor jullie klaar om alle zorgen uit handen te nemen! Natuurlijk staan jullie wensen daarbij centraal. Neem vrijblijvend contact met ons op, want wij maken met veel plezier een offerte op maat. Het is tenslotte jullie dag en daar maken we samen een onvergetelijke dag van!

Gasterij Schoudee

Schoudeeweg 1
4424 NB Wemeldinge
T 0113-626088
I www.schoudee.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht