Gouden Vloot

Een boot als trouwlocatie…… Schitterend zeilen op een fonkelende zee. Trouwen met je voeten in het zand. Niet alledaags maar wel heel erg speciaal… Dit is allemaal mogen bij de Gouden Vloot.

Trouwlocatie

De Klipper Isis is een officiĆ«le trouwlocatie in de gemeente Harlingen. En dat niet alleen…. sinds januari 2012 is het ook mogelijk om aan boord van de Isis op de Waddenzee te trouwen.

Van huwelijksceremonie tot 7-gangen diner!

Onze speciale Trouw-zeilreizen zijn voor aanstaande echtparen die op zoek zijn naar een heel bijzondere trouwlocatie en een heel bijzondere wens: Trouwen op een boot, midden op de Waddenzee.

Gooi de trossen los. Vaar naar je eigen trouw-eiland en ga trouwen op Vlieland, op Terschelling of op Schiermonnikoog. Zelfs trouwen op een zandbank, midden op het drooggevallen Wad behoort tot de mogelijkheden!! Unieke reizen, selecte gezelschappen en bijzondere momenten. Wij zijn bevoorrecht om deze speciale zeilreizen met u te mogen delen.

Geniet tijdens de trouwdag van een bijzondere zeilcruise met een schitterend zeilschip over de Waddenzee en van een ontspannen zeilreis naar de mooiste eilanden of uw eigen drooggevallen zandbank.

Wil je graag een boot als trouwlocatie, dan zie ik jullie graag aan boord, bel ons gerust om alvast kennis te maken met ons en de schone dame Isis.

Gouden Vloot

Dokkade 1
8862NZ Harlingen
Tel: 020 7860317 / 06 25056559
www.goudenvloot.nl

Contactformulier