Harré Tapas

Feestlocatie in Bolsward

Voor groepen en partijen

Harré Tapas in Bolsward, de locatie die zeer geschikt is voor een eigentijdse kleine bruiloft tot circa 40 personen. Ieder feest wordt ‘op maat’ aangeboden. Alleen eten in ons bijzondere tapasrestaurant is mogelijk, en je kunt ook naar wens lekker borrelen vooraf en na het eten, tapas hapjes buffet, muziek, entertainment, … you name it! Heb je meer gasten of willen jullie ook op onze locatie elkaar het ja-woord geven? Dan kunnen we jullie ook de volledige locatie aanbieden, zowel Beneden als Boven. Zo kun je meer gasten uitnodigen én je vergroot ook de mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag of bruiloft.

De mogelijkheden van restaurant boven

De mogelijkheden zijn zeer divers. Uiteraard kun je genieten van heerlijk eten tijdens jouw bruiloft, maar we kunnen ook een unieke avond op maat voor je verzorgen. Dat kan ook met een vrije indeling van de ruimte, zodat iedereen lekker in beweging is. Vraag ons naar de mogelijkheden als je binnenkort een onvergetelijke bruiloft wilt beleven met een gezelschap vanaf circa 12 personen. 

Harré partijen

Voor een bruiloft, familiefeest of receptie is jouw huiskamer of kantine al gauw te klein of ongeschikt en zijn de meeste feestzalen in Friesland vaak te groot en daardoor niet gezellig voor kleine partijen. Harré boven vangt de leegte tussen jouw huiskamer en zo’n feestzaal in één klap op. Ieder feest wordt ‘op maat’ aangeboden. Bel, app of mail ons of gebruik het contactformulier hieronder. 

Harré Tapas

Jongemastraat 21
8701 JB Bolsward
T 0634089803
I www.harrebolsward.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht