Het Koloniekerkje

Trouwen in een kerk

Trouwlocatie voor het burgerlijk en kerkelijk huwelijk

Elkaar het ja-woord geven op een bijzondere trouwlocatie? Het Koloniekerkje is een unieke trouwlocatie op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. De locatie bestaat uit het monumentale kerkje, het natuurrijke bosveld in de open lucht en de sfeervol ingerichte schuur. Zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening kan voltrokken worden op deze fantastische locatie. Ook de receptie, het diner en het avondfeest kunnen hier plaatsvinden waardoor de gehele bruiloft op één locatie gehouden kan worden.

Exclusief voor jullie mooiste dag

Naast dat het huwelijk in de kerk voltrokken kan worden kan er ook buiten getrouwd worden of kun je kiezen voor een barn-wedding. Een bruidspaar dat trouwt in het Koloniekerkje heeft de trouwlocatie helemaal voor zichzelf. Een bijzondere trouwlocatie waar jullie huwelijk besloten en privé én tegelijkertijd ‘op de ruimte’ is. Er is ruimte voor 200 bruiloftsgasten met voldoende parkeergelegenheid bij het kerkje.

Kom vrijblijvend onze locatie bezichtigen

De locatie biedt alle faciliteiten die je wenst voor je huwelijksfeest. Denk hierbij aan catering, aankleding, versiering en alles wat verder nodig is voor jullie feest. De beheerders, Jose en Michiel, denken flexibel en enthousiast mee om zo jullie plannen mogelijk te maken en een unieke bruiloft te organiseren. Neem vrijblijvend contact op voor een rondleiding over de locatie en kom erachter hoe uniek jullie bruiloft kan zijn.

Het Koloniekerkje

Koningin Wilhelminalaan 53
8384 GG Wilhelminaoord
T 0521-850646
I www.koloniekerkje.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.