Het Koloniekerkje

Trouwen in een kerk

Een unieke trouwlocatie in Wilhelminaoord

Willen jullie elkaar het ja-woord geven op een bijzondere trouwlocatie? Het Koloniekerkje is een unieke trouwlocatie op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. De locatie bestaat uit het monumentale kerkje, het natuurrijke veld en de sfeervol ingerichte schuur. Je kunt hier zowel het burgerlijke huwelijk als de kerkelijke inzegening laten plaatsvinden. Ook voor bijvoorbeeld een receptie, huwelijksdiner of feestavond kun je hier terecht. Jullie complete bruiloft kan op één locatie gevierd worden. 

Het Koloniekerkje is exclusief voor jullie bruiloft

Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te trouwen. Wanneer jullie in dit kerkje gaan trouwen, heb je de locatie helemaal voor jezelf. Dit is een bijzondere trouwlocatie waar jullie huwelijk besloten en privé is. Er is maar liefst ruimte voor 200 gasten. Bij het kerkje is ook voldoende parkeergelegenheid.

Kom vrijblijvend langs voor een bezichtiging

Deze feest- en trouwlocatie heeft alles in huis voor een geslaagd huwelijksfeest. Denk aan catering, aankleding, versiering en alles wat verder nodig is voor jullie grote dag. Jose en Michiel zijn beheerders van het Koloniekerkje en zij denken flexibel en enthousiast met jullie mee. Neem vrijblijvend contact op voor een rondleiding.

Het Koloniekerkje

Koningin Wilhelminalaan 53
8384 GG Wilhelminaoord
T 0521-850646
I www.koloniekerkje.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht