Hoeve Klein Zundert

Hoeve Klein Zundert is aangewezen als officiĆ«le trouwlocatie van de gemeente Zundert. Iedereen is welkom om te trouwen in onze gemeente. Bij mooi weer is het mogelijk om buiten te trouwen in de tuin en wanneer het weer het niet toelaat, kan er getrouwd worden in onze Eeterij of Feesterij. Je bent van harte welkom om de aankleding geheel naar je eigen wensen invulling te geven. Wij helpen je er graag bij. Na de huwelijksvoltrekking kunnen wij jou en je gasten voorzien van een feestelijke toost, bruidstaart, borrel, diner en fantastische feestavond. Kortom; we hebben alles in huis om jullie bruiloft geheel naar jullie wensen in te vullen. 

Goed om te weten:

  • Onze Hoeve is direct naast de kerk gelegen en dus zeer makkelijk te vinden voor u en uw bruiloftsgasten.
  • Zowel voor als achter onze locatie is voldoende parkeergelegenheid.
  • Naast de hoeve loopt een romantisch laantje welke uitkomt bij de ingang van onze feestzaal, wat zeer uitnodigend is voor de entree van u en uw gasten.
  • Achter de Hoeve bevindt zich de Assortimentstuin en een groot open veld waar u kunt wandelen, en de bruidsfoto’s kunt maken.

Neem gerust contact op

Dus ben je op zoek naar een unieke locatie voor jouw bruiloft? Of wil je graag jouw feest exclusief vieren? Dan ben je bij Hoeve Klein Zundert aan het juiste adres. Kom gerust langs voor een vrijblijvende offerte. 

Hoeve Klein Zundert

Klein Zundertseweg 13
4882 BE Zundert
T 076-5032739 / 06-51357216
I www.hoevekleinzundert.nl

Contactformulier