Hotel Ekamper

Hotel_Ekamper_Trouwlocatie_header

Hotel Ekamper: feesten, recepties, trouwlocatie en overnachten

Hotel Ekamper is dé trouwlocatie in Roodeschool. Je kunt hier de huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de uitgebreide mogelijkheden en de tarieven.

Jouw bruiloft met een gezellige koffietafel, diner, buffet, barbecue of een receptie vier je bij het sfeervolle Hotel Ekamper in stijl.

Wij beschikken over:

  • 3 gezellige feestzalen van 10 t/m 150 personen
  • 2 sfeervolle terrassen
  • Uitgebreid assortiment aan koude en warme gerechten
  • Jarenlange ervaring
  • Servicegericht personeel

Dit zijn enkele mogelijkheden voor een geslaagd huwelijksfeest. Wij stemmen alles af op jouw persoonlijke wensen en ideeën en maken van jouw bruiloft een onvergetelijke gebeurtenis waar je later met veel plezier op terug kunt kijken.

Huwelijksnacht

Na afloop van het huwelijksfeest, kun je ook gebruik maken van onze bruidssuite. Deze royale suite is voorzien van een exclusief tweepersoonsbed, is ruim opgezet voorzien van een zitje met twee luxe fauteuils om de open haard. De badkamer beschikt over een luxe tweepersoons Whirlpool met TV en een doucheruimte.

Uitgebreide catering opties

Wij zijn meer dan een hotel met restaurant. Je kunt ook gebruik maken van onze cateringdiensten. Wij verzorgen complete diners, lunches en eenvoudige snacks, bereidt door de beste koks van het Noorden. Je hebt keuze uit diverse belegde broodjes en salades, vlees en vissoorten met aardappelen en groenten, complete menu’s (waaronder het populaire ‘Gronings’ menu) en vegetarische gerechten. Wij zorgen voor veel variatie en vullen de gerechten aan met voldoende bijgerechten. Er is voor ieder wat wils. Heb je specifieke eisen, omdat je je aan een speciaal dieet dient te houden? In overleg is er van alles mogelijk. Mocht je verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Hotel Ekamper

Radsweg 12
9983 RC Roodeschool
T 0596 – 516355
I www.hotelekamper.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht