Hotel Flora Batava

De mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk op een bijzondere locatie vieren. Omdat Hotel Flora Batava op het mooiste stukje van de Vecht in Nieuwersluis gelegen is, is dit dé plek voor uw bruiloft.

Deze idyllisch gelegen buitenplaats is met 45 kamers, twee zalen en restaurant Bloei de perfecte locatie voor bijvoorbeeld uw bruiloft, overnachting of ceremonie. Midden tussen Amsterdam en Utrecht komt een traditie van gastvrijheid opnieuw tot leven.

Doordat wij beschikken over een intieme tuin en de locatie gevestigd is in een prachtige omgeving, kunnen wij van uw bruiloft een onvergetelijke dag maken. In de prachtige ‘Villa’ of in het Theehuis aan het water kan de bruiloft beginnen met het ‘Ja’ woord. Er kan onder andere getoast worden met bubbels en de bruidstaart kan daarna aangesneden worden. Uw gasten worden op diverse momenten deze dag in de watten gelegd op de mooiste plekken van de buitenplaats. Een aperitief aan het water, het diner in een Private Dining; omringd door vrienden en familie om dit bijzondere moment te vieren.

Onze chef kok en zijn team halen alles uit de kast om uw diner zo perfect mogelijk te maken voor u en uw gasten. Het keuken team bereidt gerechten in stijlvolle eenvoud met voornamelijk lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Al met al is dit een unieke locatie met vele mogelijkheden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u gerust het contactformulier invullen.

Hotel Flora Batava

Rijksstraatweg 6
36131 AC Nieuwersluis
T 0294-224040
I www.florabatava.com