Hotel Restaurant Faber

Heb je een speciale band met Groningen? Dan zou je hier graag willen trouwen. De provincie biedt meer dan genoeg opties voor het uitkiezen van unieke trouwlocaties. De keuze voor een trouwlocatie is heel persoonlijk. Sommige overwegen het om midden in het centrum te gaan trouwen, terwijl anderen graag een trouwlocatie op het platteland bezoeken. Bij Hotel Restaurant Faber weten we als geen ander hoe belangrijk een mooie, bijzondere en praktische trouwlocatie is. Kies je voor onze locatie als bruiloft locatie? Dan beschik je altijd over een trouwlocatie met overnachting voor jezelf en overnachting voor je gasten. Daarom zijn wij al jaren één van de meest geboekte trouwlocaties in Hoogezand.

Je bruiloft voorbereiden

Wij kunnen jouw bruiloft precies vormgeven zoals jij en je partner dat willen. Veel bruidsparen kiezen ervoor te overnachten in ons hotel, na het vieren van hun huwelijksfeest. We beschikken over meerdere zalen die we voor trouwfeesten in kunnen richten, waar jullie de dag van jullie leven kunnen vieren. Uiteraard zal het aan een uitgebreid buffet of lekkere hapjes niet ontbreken. Na het huwelijksfeest kunnen jullie heerlijk nagenieten in één van onze luxueuze hotelkamers. Dat geldt natuurlijk ook voor jullie gasten. De ochtend erop ontbijt je gezellig samen. De ultieme afsluiter van jullie huwelijk en een prachtig begin op jullie getrouwde leven samen!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze bruiloftsarrangementen? Maak dan een afspraak met één van onze medewerkers en bespreek al jullie wensen, zo kunnen wij jullie droom waarmaken! Trouwen bij Hotel Restaurant Faber geeft je een dag om nooit te vergeten. We denken graag mee en zorgen met ons team dat alles perfect geregeld is voor jouw perfecte bruiloft.

Hotel Restaurant Faber

Meint Veningastraat 123
9601 KE Hoogezand
T 0598-393336
I www.hotelfaber.nl

Contactformulier