Hotel Restaurant Piccard

Header_PiccardHet wordt een dag om nooit te vergeten…

Trouwen bij Piccard, het wordt een dag om nooit te vergeten. Onze prachtige zalen bieden de juiste sfeer voor zowel kleine gezelschappen als grote groepen, met een ruime keuze aan mogelijkheden. Je kunt denken aan een sfeervol diner, informeel buffet, ongedwongen receptie, spontane borrel, een swingend huwelijksfeest of een onvergetelijke trouwdag. Piccard is één van de officiële trouwlocaties van de gemeente Vlissingen.

Zeeuwse gastvrijheid, jouw feest voorop

Enkele kenmerken van Hotel Restaurant Piccard zijn de Zeeuwse gastvrijheid, goede kwaliteit en een gemoedelijke sfeer. Lekker eten en drinken bij Piccard zijn vanzelfsprekend. Met onze flexibele instelling, persoonlijke benadering en jarenlange ervaring zijn wij in staat om van jouw huwelijksfeest een onvergetelijk feest te maken. Ons assortiment is uitgebreid, waaronder ook all-in arrangementen. Mocht je niet kunnen vinden wat je zoekt, wij staan je graag te woord.

Prachtige bruidssuite

De huwelijksnacht doorbrengen in een prachtige bruidssuite? Hotel Piccard heeft in totaal 45 kamers. De mooie kamers zijn verdeeld over de begane grond en drie etages, waarbij de meeste kamers met de lift bereikbaar zijn. Alle kamers hebben een mooie eigen badkamer met bad en/of douche en toilet en zijn voorzien van een bureau, stoelen, flatscreen TV, telefoon, kluisje, haardroger, WiFi van KPN Hotspots (tegen een geringe vergoeding) en airconditioning – individueel in te stellen.

Hotel Restaurant Piccard

Badhuisstraat 178
4382 AR Vlissingen
T 0118-413551
I www.piccard.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.