Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Trouwen bij de Ruyghe Venne

Op zoek naar een toplocatie voor jullie trouwdag? Dan ben je bij Ruyghe Venne aan het juiste adres. Een gastvrij viersterrenhotel in Westerbork. Een trouwlocatie waar je met liefde jullie huwelijk bezegelt.

Een bijzondere locatie in een prachtig natuurgebied

De “Ruyghe Venne” is in 1954 opgericht als een pension en dankt haar naam aan het vennetje dat achter het pand ligt. Het vennetje ligt te midden van een prachtig heide- en bosgebied dat zich uitstrekt rondom het hotel. Ons logo verwijst naar de vlindersoort het “Heideblauwtje”, één van de bewoners van het vennetje achter het hotel. De vier vlakken verwijzen zowel naar de vier sterren van het hotel als naar de vier natuurgebieden die door de herinrichting van de directe omgeving met elkaar verbonden worden.

Officiële trouwlocatie

De Ruyghe Venne is een officiële trouwlocatie van de gemeente Midden-Drenthe. Door samenwerking met een ervaren ceremoniemeester hebben jullie alle mogelijkheden voor de invulling van de trouwdag. Wij kunnen bijvoorbeeld huwelijksvoltrekkingen, recepties, diners, feestavonden en overnachtingen voor jullie verzorgen.

Wij staan graag voor je klaar!

Jullie trouwdag moet een onvergetelijke dag worden waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. Ons team staat klaar om deze bijzondere dag helemaal perfect te maken. Voor een huwelijk moet er veel georganiseerd worden. Wij denken daarom graag met je mee en nodigen jullie dan ook van harte uit om onze prachtige locatie te komen bekijken.

Hotel Restaurant Ruyghe Venne

Beilerstraat 24a
9431 TA Westerbork
T 0593-331444
I www.ruyghevenne.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht