Huis Scherpenzeel

Stijlvol en romantisch trouwen

Willen jullie stijlvol en romantisch trouwen in een kasteel? Bij Huis Scherpenzeel kunnen jullie je hele trouwdag uitbundig vieren! Deze prachtige trouwlocatie beschikt over vijf unieke, stijlvolle ruimtes. De ruimtes krijgen een eigentijds en sfeervol interieur, net als de andere locaties van Swijnenburg. Binnen of buiten trouwen, een receptie, diner en huwelijksfeest; jullie en jullie gasten kunnen gebruik maken van de ruimtes en het omliggende park. Het kasteel is omringd door een prachtig park van maar liefst zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een mooi gazon. Mocht je op zoek zijn naar een exclusieve en intieme locatie voor jullie bruiloft, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook kun je hier terecht voor zakelijke bijeenkomsten en privéfeesten.

Exclusiviteit gegarandeerd!

Wat jullie kunnen verwachten in het voorbereidingstraject? We proberen de juiste vragen te stellen en we zullen er dan ook alles aan doen om voor jullie en jullie gasten het huwelijk tot in de finesses te laten slagen. Exclusiviteit gegarandeerd, want jullie zijn altijd het enige bruidspaar op onze locatie. Het kasteel ligt centraal in Nederland waardoor het voor jullie gasten goed te bereiken is.

Huis Scherpenzeel heringericht!

Van 1 april tot 30 mei wordt Huis Scherpenzeel heringericht. De komende weken wordt er hard gewerkt in het kasteel. De vloeren worden vervangen, er wordt geschilderd en de bar wordt verplaatst. De historische elementen zullen echter bewaard blijven, maar het nieuwe meubilair zorgt voor een hedendaagse, frisse én stijlvolle uitstraling.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Dan kun je gerust contact met ons opnemen. We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Huis Scherpenzeel

Burgemeester Royaardslaan 1
3925 GG Scherpenzeel
T 0343-206001
I www.swijnenburg.com

Contactformulier