Huize Damiaan

Huize Damiaan

Huize Damiaan is een 18e eeuws monumentaal gebouw, omringd door een prachtige tuin. Hier bevinden zich o.a. een elegante balzaal voorzien van kroonluchters, een majestueuze eetkamer, verschillende open haarden en twee ruime professionele keukens. Ook beschikt het monumentale gebouw over drie sfeervol ingerichte bars, een Chinese ceremoniële theekamer en een romantische kapel. Dit alles kan als achtergrond decor dienen tijdens uw intieme huwelijksvoltrekking. Tevens is Huize Damiaan voorzien van een sfeervol ingericht privé-appartement en een romantische bruidssuite waarin jullie je na het ja-woord en al het feesten, samen rustig de drukte van de dag zorgeloos achter jullie kunnen laten.

Royal Wedding Experience

Service en hospitality staan centraal in Huize Damiaan. Onze gasten als “koning en koningin” des huizes thuis te laten voelen is waar we telkens naar streven. Tijdens uw verblijf op Huize Damiaan zorgen professioneel getrainde butlers ervoor dat alles tot op de puntjes voor jullie word verzorgd. Huize Damiaan is niet alleen een unieke trouwlocatie maar huisvest ook de Internationale Butler Academy. Als er niet een huwelijk wordt voltrokken, een privé diner of ander evenement wordt georganiseerd, dan zijn er de studenten van de Butler Academy die er druk in de weer zijn met o.a. de voorbereidingen hiervan.

Huwelijksdiner en avondfeest

Jullie kunnen bij ons de gehele feestelijke dag naar eigen wensen samenstellen, zo ook uw huwelijksdiner. Er zijn een aantal cateraars waarmee wij samenwerken en waaruit u kunt kiezen, maar u kunt ook uw eigen cateraar aan ons voorstellen. Wij zorgen dan voor een perfecte bediening en ambiance en een prachtig gedekte tafel of tafels. Vervolgens kunnen jullie na het uitgebreid dineren onbezorgd in de majestueus versierde balzaal aan de feestavond beginnen.

Bruidssuite

Uw mooiste dag kan worden afgesloten in een privé-appartement en bruidssuite waar jullie vermoeid in elkaars armen in slaap vallen. De volgende ochtend kunnen jullie uitgerust met een heerlijk uitgeserveerd ontbijt aan jullie nieuwe hoofdstuk beginnen.

Om een perfecte dag en feestavond voor u te organiseren kunnen wij jullie in contact brengen met betrouwbare lokale leveranciers. Nieuwsgierig naar al onze diensten? Neem contact met ons op voor een afspraak en krijg een rondleiding door het huis.

~ De foto’s zijn gemaakt door Eric Smeets Fotografie ~

Huize Damiaan

Pater Damiaanstraat 38
6369 SV Simpelveld
T 0611419835
I www.royalweddingexperience.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht