Huize ter Marse

Wanneer u op zoek bent naar een unieke trouwlocatie in een sfeervolle omgeving, dan bent u bij Huize ter Marse aan het juiste adres. Hier kunt u uw huwelijk laten voltrekken. Echter kunnen wij op verzoek daarbij een passende koffie- of champagne- arrangement verzorgen. Huis en tuin lenen zich bovendien uitstekend voor een bijzondere trouwreportage.

Een stukje geschiedenis van de locatie…

Het Streekhistorisch Centrum is een museum met uitgebreid archief dat zich richt op de geschiedenis van de Kanaalstreek en Westerwolde. Daarnaast organiseert het Streekhistorisch Centrum allerlei activiteiten. De meest actuele informatie vindt u op onze website. 

Huize ter Marse

Het museum is sinds 1975 gevestigd in de stijlvolle villa Huize ter Marse, naast de Watertoren van Stadskanaal. Het werd in 1884 voor de hereboer- en verveners familie Maarsingh gebouwd. 

Kom gerust eens langs om de locatie te bezichtigen

Uw huwelijk wordt voltrokken door een trouwambtenaar van de gemeente Stadskanaal. Voor meer informatie over de tarieven en beschikbare data kunt u contact opnemen met de afdeling Burgerzaken in het gemeentehuis. Tel: 0599-631631. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend bij ons langskomen om de trouwzaal te bekijken en uw wensen te bespreken. Mocht u verder nog vragen hebben, vul dan het onderstaande contactformulier in.

Huize ter Marse

Ceresstraat 2
9502 EA Stadskanaal
T 0599-612649
I www.streekhistorischcentrum.nl

Contactformulier