Italiaans huwelijksfeest op de Pollepleats

Voor een heuse Toscaanse bruiloft hoeft u echt niet per se naar Italië af te reizen. Wist u dat een Italiaans huwelijksfeest op de Pollepleats ook heel goed tot zijn recht komt? De sfeervolle boerderij is ten eerste gelegen aan de meest Italiaanse (kronkelende!) weggetjes van het Noorden! Eenmaal aangekomen, kunt u met onze klassieke Italiaanse zeilsloep uit Genua naar het kerkje op Sandfirden varen. Dit is helemaal aan jullie!

Toosten met een fles prosecco

Uw bruiloftsgasten volgen u in de elektrosloepen van de Pollepleats. Na het ja-woord toost u samen op veel geluk met een fles Prosecco, welke door de bruidegom op spectaculaire wijze met het sabreerzwaard geopend kan worden. De zomerse fruittiramisu bruidstaart staat ook al voor u klaar.

Italiaans diner met alles erop en eraan

U en uw familie en vrienden kunnen plaats nemen aan de gedekte tafels in de serre of op het terras voor een heerlijke borrel. Flessen wijn en karaffen water met limoen en munt staan op tafel. Als voorgerecht kun je kiezen voor antipasti en pane e burro. De kinderen kunnen hun eigen pizza maken. Voor het hoofdgerecht staat er een heerlijk buffet klaar met allemaal Italiaanse hapjes. Als afsluiter komt er een proeverij van dolcini (verschillende zoete nagerechten) op tafel. Dat is pas smullen!

Toscaanse bruiloft

Het spetterende avondfeest

Wanneer de avondgasten voor het avondfeest arriveren, kunnen zij ontvangen worden met een heerlijk glas bubbels. De bar is geopend, dus jullie mogen de openingsdans starten. Daarna zullen de gasten al vrij snel volgen. Het inhuren van Italiaans entertainment is uiteraard mogelijk. Indien gewenst kan er rond gegaan worden met diverse Italiaanse hapjes.

Overnachten in de luxe bruidssuite

Na het huwelijksfeest mogen jullie als bruidspaar gebruik maken van de luxe bruidssuite met dubbele douche, fijne living, balkon met uitzicht op de sterrenhemel en een kingsize tweepersoonsbed… De volgende ochtend kun je genieten van een heerlijk kopje dolce gusto koffie en een ontbijt met een goed fles Prosecco. Zo is de Luna di miele (maand van honing, ofwel wittebroodsweken) meteen goed begonnen!

Meer informatie over de Pollepleats

Geplaatst in Niet gecategoriseerd