Jouw unieke trouwkaart

Ga je trouwen? Dan wil je dit fantastische nieuws natuurlijk kenbaar maken met een unieke trouwkaart! Tegenwoordig hoef je de deur niet eens meer uit voor jouw unieke trouwkaart. Je kunt namelijk online de mooiste trouwkaarten vinden, maar het is ook mogelijk om zelf een trouwkaart te ontwerpen. Twijfel je nog over het ontwerp? Don’t worries! Voordat je de trouwkaarten gaat versturen, kun je een proefdruk ontvangen om te kijken of alles naar wens is. Meer weten over unieke trouwkaarten en de verschillende mogelijkheden? Lees dan gauw verder…

Hoe komt jouw unieke trouwkaart eruit te zien?

De trouwkaart is het allereerste wat je gasten gaan zien van het huwelijk. Voordat je dus aan de slag kunt gaan met jouw unieke trouwkaart, moet je eerst weten hoe jouw bruiloft er ongeveer uit komt te zien. Hanteren jullie een bepaald thema of worden er bepaalde kleuren gebruikt? Verwerk dit dan in jouw trouwkaart. De online trouwkaarten worden verdeeld in verschillende thema’s. Elk thema heeft meerdere voorbeeldkaarten die je naar eigen wens kunt aanpassen. Mocht je voor een uniek exemplaar willen gaan, dan start je met een blanco kaart. Wil je een moderne trouwkaart? Bekijk de voorbeeldkaarten dan hier: Moderne trouwkaarten bij Trouwkaarten.nl.

Wat vermeld je in een trouwkaart?

Op de voorkant van je trouwkaart kun je beginnen met “Wij gaan trouwen!”. Vermeld hierbij jullie namen. Volgens de etiquette komt de naam van de bruid eerst en moeten voor- en achternaam vermeld worden. Maar tegenwoordig maakt het allemaal niet zoveel meer uit en doet men wat goed voelt. Het belangrijkste is dat je gasten weten wie er gaan trouwen. Daaronder vermeld je dan de datum waarop het huwelijk plaatsvindt, en de locatie(s), het adres van de locatie(s) en het tijdstip van aanvang moeten vermeld worden. Wat niet verplicht is, maar zeker handig is om te vermelden zijn de gegevens van de ceremoniemeester en de cadeautip. En vergeet de RSVP niet! Met een RSVP vraag je je gasten om voor een bepaalde datum te reageren op de uitnodiging. Zo weet je hoeveel gasten er ongeveer op jullie huwelijk aanwezig zullen zijn.

Vintage trouwkaart

Verschillende thema’s

Trouwkaarten zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar. Ga je trouwen in vintage stijl? Dan hoort daar natuurlijk een vintage trouwkaart bij. Alle voorbeeld kaarten zijn naar eigen wens aan te passen. Dus je kunt de lettertypes en kleuren wijzigen en zelfs een eigen foto toevoegen. Je vind de meest bijzondere trouwkaarten bij Trouwkaarten.nl.

Trouwkaart ontwerpen

Wij hopen dat je na het lezen van dit blog een keuze hebt kunnen maken en dat jouw gasten versteld zullen staan van jouw unieke trouwkaart. Succes met alle voorbereidingen!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd