Kasteel Aldendriel

Kasteel Aldendriel is de perfecte locatie voor een onvergetelijke trouwdag. Tijdens een persoonlijk gesprek laten wij u zicht krijgen en de sfeer proeven die wij u kunnen bieden voor het vieren van uw mooiste dag.

Het perfecte decor voor een huwelijksfeest

  • Altijd exclusief (alleen) gebruik van de locatie
  • Prachtige tuin voor ceremonie, receptie of barbecue
  • Tevens locatie voor jullie trouwreportage

Kasteel Aldendriel heeft voor ieder onderdeel een passende ruimte

Op deze bijzondere locatie overheerst de romantiek van de vele kaarsen, de bijzondere tuin en de omringende grachten. Of het nu gaat om een diner, receptie, feestavond of een combinatie hiervan, voor ieder onderdeel van de dag hebben wij een passende ruimte tot uw beschikking.

Wettelijke huwelijksvoltrekking

Als u kiest voor onze locatie, dan kunt u ook de wettelijke huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden in één van onze ruimten. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Kemenade Ridderzaal of Jonkerzaal, maar bij geschikt weer uiteraard ook voor de tuin of de Veranda. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het sfeervolle Trouwkapel van de Gemeente Mill. Het Trouwkapel vindt u in de bossen, op ca. 4 auto-minuten van het kasteel).

Culinaire mogelijkheden

Het kasteel beschikt over een eigen keuken, hier worden diverse gerechten geserveerd. Dit kan een 3, 4 5 of meer gangen diner zijn, maar ook een koud/warm buffet, barbecue, koffietafel, koude/warme bittergarnituren, enz. Hierbij uiteraard rekening houdend met uw specifieke wensen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kun u onderstaand contactformulier invullen.

Kasteel Aldendriel

Kasteelsestraat 4
5451 NZ Mill
T 0485-452129
I www.kasteel-aldendriel.nl

Contactformulier