Kasteel De Hooge Vuursche

Tijdens één van de mooiste dagen van uw leven moet alles goed en perfect geregeld zijn. Onze mensen doen net dat beetje extra om iedereen een schitterende dag te bezorgen. Sterker nog, de passie voor het vak van onze mensen zorgen ervoor dat uw trouwfeest onvergetelijke wordt, zodat u en uw bruiloftsgasten voor 100% kunnen genieten van het huwelijksfeest. Dat is het verschil dat Kasteel De Hooge Vuursche maakt.

Trouwlocatie met ruime mogelijkheden

Als u graag wilt trouwen in ons kasteel, dan kunt u gebruik maken van verschillende stijlvolle ruimtes die we deels met elkaar kunnen verbinden. Bij heel mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes met uitzicht op de mooie vijver met fontein. Daarnaast is ons kasteel een “Huis der Gemeente”. Dit betekent dat u kunt trouwen in het Kasteel en zelfs ook in de tuin van het Kasteel.

Culinaire invulling voor jullie trouwdag

Onze chef-kok met zijn team verzorgt de culinaire invulling van uw huwelijksdiner en de hapjes. In combinatie met uw trouwfeest kunt u met uw gasten overnachten in onze 19 hotelkamers die geheel in stijl zijn gerenoveerd. De trouwlocatie is goed te bereiken via de snelwegen A1, A27 en A28 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Kasteel de Hooge Vuursche

Hilversumsestraatweg 14
3744KC Baarn
Tel: 035-5412541
www.hoogevuursche.nl

Contactformulier