Kasteel De Keverberg

Een droomlocatie voor elk droomhuwelijk

Elk droomhuwelijk verdient een droomlocatie en dat is Kasteel De Keverberg. Gelegen in het romantische Maasdorpje Kessel in Limburg, op een metershoge heuvel is een oude ruïne herbouwd tot een uniek Kasteel.

Verschillende zalen voor jullie huwelijksfeest

Een combinatie van oude historie vermengd met hedendaagse architectuur. Waar authenticiteit en oorsprong behouden is. Vanuit de trouwzaal heb je een adembenemend uitzicht over de Maas en de uitgestrekte weilanden. Kasteel De Keverberg heeft 6 prachtige zalen, met elk een eigen identiteit. Zo gaan we van romantisch chic naar old fashioned met een vleugje hip en alles wat daar tussen in ligt. Jullie trouwen in de romantische Van Merwijckzaal. Snijden de bruidstaart aan op het terras, maken foto’s in de stijlvol aangelegde tuin en dansen op de Binnenplaats onder de sterrenhemel, want deze ruimte is voorzien van een glazen dak.

Geef elkaar het ja-woord in de prachtige tuin

Mocht je in de prachtige tuin willen trouwen dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Jullie wandelen samen naar de trouwplek. Jullie kijken elkaar verliefd aan en geven het ja-woord met het romantische kasteel op de achtergrond en een betoverend uitzicht over het Maasdal. In de avond kunnen wij het kasteel in de door jullie gewenste kleur verlichten.

Jullie trouwdag van A tot Z verzorgd

Je kunt bij ons terecht voor een geheel verzorgde trouwdag. Van bruidsboeket tot huwelijksdiner, en van trouwauto tot romantische overnachting bij onze buren. Samen met onze cateringpartners zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Uiteraard is het mogelijk om op Kasteel De Keverberg, in de tuinen of aan de Maas bruidsreportages te maken. Dit kan ook als de ceremonie op een andere locatie plaatsvind.

Maak een afspraak om onze locatie te bezichtigen

Graag willen wij jullie uitnodigen om een kijkje te nemen op ons sfeervolle en uitzonderlijke Kasteel, wij zijn er van overtuigd dat deze locatie jullie net zo zal verrassen als hij ons doet! Graag maken wij tijd voor jullie vrij om samen de juiste invulling te geven aan de mooiste dag van jullie leven.

Kasteel De Keverberg

Kasteelhof 4
5995 BX Kessel
T. 077-7600666
I. www.kasteeldekeverberg.nl