Kasteel Doenrade

“Charming, Inspiring, Suprising”

Kasteel Doenrade is een schitterende trouwlocatie die gevonden moet worden. Wanneer u een unieke kleinschalige idyllische trouwlocatie zoekt, dan vindt u bij ons de benodigde ingrediënten. Gezelligheid, rust, ruimte en vooral aandacht voor de gasten is wat bij ons centraal staat. In een groen dal in het landschap omgeven met landerijen en bossen verschuilt ons mooie kasteel zich en opent haar poorten voor de ontdekker van deze Limburgse parel.

Huwelijksceremonie bij Kasteel Doenrade

Hotel Kasteel Doenrade is door de gemeente Schinnen aangewezen als huis der gemeente. Dit houdt in dat het een officiële trouwlocatie is en u hier het “ja-woord” kunt geven. De schitterende ridderzaal is de aangewezen plek voor de officiële huwelijksceremonie. Maar ook ons sfeervolle park staat tot uw beschikking om elkaar het “ja” woord te geven, mits het weer het toelaat natuurlijk. Kortom: een unieke locatie waar u de gehele bruiloft kunt vieren en waar u later met veel plezier op terug kunt kijken.

Maatwerk

Door de kleinschaligheid van ons kasteel, kunnen wij zeer flexibel zijn en ons aanpassen aan uw wensen. U zult op u trouwdag altijd het enige bruidspaar zijn op ons kasteel. Er zijn diverse zalen en buiten terrassen waarvan u gebruik kunt maken. U bent van harte welkom voor een rondleiding en om deze prachtige trouwlocatie verder te ontdekken. Heeft u verder nog vragen? Dan kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.

Kasteel Doenrade

Limpensweg 20
6439 BE Doenrade
T 046-4424141
I www.kasteeldoenrade.nl

Contactformulier