Kasteel Groeneveld

Op de mooiste dag van uw leven moet natuurlijk alles perfect zijn. Kasteel Groeneveld is bij uitstek de plek om dat te organiseren. Niet alleen de locatie, maar ook de staf helpt u graag om deze fantastische dag onvergetelijk te maken. Een voorkeur voor stijlvol klassiek of liever een moderne omgeving? De ruimtes in Kasteel Groeneveld zijn divers, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het bordes en de tuin met uitzicht op de vijver. U kunt zowel binnen als buiten trouwen. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw dag en weten deze op maat voor u te faciliteren. 

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld is een 18e-eeuwse buitenplaats te Baarn en één van de meest unieke voorbeelden van een buitenhuis uit die tijd. Sinds de 17e eeuw kwamen regenten en kooplieden naar buitenplaatsen om op enige afstand van de stad te genieten van het goede leven: rust, ruimte, frisse lucht, natuur, cultuur, lekker eten, ontmoetingen en goede gesprekken. Tegenwoordig kan er getrouwd worden.

Grand Café Groeneveld

In het Koetshuis, waar voorheen de paarden gevoed en geborsteld werden, is nu Grand Café Groeneveld gevestigd. Was het huwelijksaanzoek jullie hoogtepunt van de afgelopen vakantie? Hoewel het een goed bewaard geheim is, is trouwen op Groeneveld wel mogelijk. Elkaar het ja-woord geven kan in het kasteel of in de tuin en in het Grand Café kan uw huwelijksreceptie plaatsvinden. Een BBQ op het terras of een uitgebreid diner op de Koetshuiszolder behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op

Jullie bruiloft is de belangrijkste dag van jullie leven en wij dragen daar graag voor een klein stukje aan bij! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kasteel Groeneveld

Groeneveld 2
3744 ML Baarn
T 035-5420446 / 035-5421192
I www.kasteelgroeneveld.nl

Contactformulier