Kasteel Henkenshage

Een schitterend landgoed gelegen in het gezellige Sint – Oedenrode te Brabant. Deze locatie is gebouwd in het begin van de 14e eeuw en in de jaren daarna steeds gerestaureerd tot een unieke locatie. Alle oude aspecten zijn bewaard gebleven en opgeleukt met verschillende moderne tinten als een prachtige bar, een Serre en LED verlichting. De gasten worden ontvangen op de ophaalbrug waarna ze door een grote houten poort de binnenplaats op komen. Deze is voorzien van schitterende bloemperken en zitgelegenheid.

Diverse zalen bij Kasteel Henkenshage

Verder is de begane grond voorzien van diverse zalen waaronder de trouwzaal, ontvangsthal, serre, koetshuis en entresole. Alle zalen zijn geschikt voor onder andere verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, trouwerijen, bruiloftsfeesten, maar een ander feest is natuurlijk ook mogelijk!

Buiten trouwen

Voor de bruidsparen romantiek ten top! Er kan buiten getrouwd worden in de kasteeltuin welke grenst aan de gracht die rondom het kasteel loopt, mits het weer het toelaat natuurlijk. De gasten hebben hierbij uitzicht op de achterzijde van de locatie en de dinerzaal.

Huwelijksdiner

Op de eerste verdieping van de locatie bevindt zich de Heerenkamer. Deze zaal leent zich perfect voor huwelijksvoltrekkingen voor grote groepen, maar ook de verzorging van een heerlijk diner behoort tot de mogelijkheden. Denk aan een warm en koud buffet, walking dinner, uitgeserveerd diner, barbecue of live cooking.

Overnachten in de romantische bruidssuite

Uiteraard is het sprookje compleet als het bruidspaar blijft overnachten in de romantische bruidssuite op de 2e etage. Deze is voorzien van een ligbad en ruim 2-persoons bed. Onze partymanager zal het bruidspaar op het einde van de trouwdag naar boven begeleiden waar de kaarsjes romantisch zullen branden en er een flesje koude bubbels zal wachten naast een warm bad vol bubbels.

Kasteel Henkenshage

Laan van Henkenshage 3
5492 BH Sint-Oedenrode
T 0413-478395
I www.kasteel-henkenshage.nl

Contactformulier