Kasteel ter Horst

Trouwen in een romantisch kasteel of in een prachtige kapel. Elkaar het Ja- woord geven in een unieke trouwlocatie en een schitterende omgeving. De mooiste dag van uw leven wordt op Kasteel ter Horst onvergetelijk gemaakt!

Burgerlijk & kerkelijk huwelijk

Zowel het officiële burgerlijke huwelijk als ook een kerkelijke inzegening zijn bij ons mogelijk. Elke woensdag van 17.00 uur tot 18.30 uur bent u van harte welkom op ons kasteel om de trouwzaal, de kapel en de rest van onze trouwlocatie vrijblijvend te bezichtigen. Een afspraak is hiervoor niet nodig. Voor een afwijkend tijdstip vooraf graag even contact met ons opnemen.

Trouwen in de kapel

In deze unieke kapel met zijn rijke historie, kunt u voor het authentieke altaar uit 1792 elkaar het ja woord geven. Uw verbintenis ingezegend door een kerkelijke voorganger. Ook is het hier mogelijk uw huwelijk te laten voltrekken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. De kapel biedt ruimte aan ca. 50 personen.

Intieme feestlocatie

Wanneer je een plek voor een receptie, verjaardag of jubileum zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij toveren onze trouwzaal en salon in een handomdraai om tot een andere ruimte. Het is zelfs mogelijk de vertrekken met elkaar te verbinden via de schitterende hal én gebruik te maken van de authentieke keuken van het kasteel. Ook hier is veel mogelijk. De enige beperking die we hebben is de capaciteit van de ruimtes. Wij kunnen maximaal 70 personen ontvangen in ons bijzondere kasteel.

Kasteel ter Horst

Hoofdweg 74
7371 AK Apeldoorn – Loenen
T 0653961552 
I www.kasteelterhorst.nl

Contactformulier