Kasteel TerWorm

Trouwen op Kasteel TerWorm is trouwen op een bijzondere locatie! De lange oprijlaan, het prachtige landgoed, het idyllische kasteel en de romantisch bloeiende Rococotuin vormen het decor voor jouw mooiste dag waar u later met veel plezier op terug kunt kijken.

Exclusief en intiem

Vanaf het moment dat u via de kasteelpoort de binnenplaats betreedt tot en met een feestelijk diner, staat ons spontane team voor u klaar om u een onvergetelijke huwelijksdag te laten beleven. 

De huwelijksvoltrekking in de Oranjerie

Sinds 2003 is de Oranjerie officiƫle trouwlocatie van de gemeente Heerlen. De Oranjerie is intiem ingericht met 50 zitplaatsen rondom de ceremonietafel en is voorzien van een geluidsinstallatie.

De Franse Rococotuin

Tijdens de huwelijksvoltrekking in de Oranjerie kijkt u uit over de Franse Rococotuin met oude leifruitrassen, rozen en lavendel, buxussen en de ruisende fontein. Mits het weer het toelaat, kunt u elkaar het ja-woord geven in deze prachtige tuin.

Je hoeft alleen maar te kiezen, wij doen de rest!

Een champagne toost met bruidstaart, een uitgebreid diner, overnachten in een van onze luxe suites en tot slot heerlijk ontbijten… Kiest u voor het bad op gouden pootjes, het romantische torenzitje met uitzicht op de tuin of het hemelbed in de nok van de toren? Je hoeft alleen te kiezen, wij doen de rest!

Wij kunnen jouw gehele bruiloft verzorgen

Gastvrijheid met een thuisgevoel, gekoppeld aan culinair genieten staan bij ons boven in het kasteel vaandel. Of het nu alleen gaat om het sluiten van het burgerlijk huwelijk of om een bruiloft van A tot Z: Wij zeggen “Ja”! Mocht u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen hebben, dan kunt u het onderstaande contactformulier invullen.

Hotel Kasteel TerWorm

Terworm 5
6411 RV Heerlen
T 045-4001111
I www.terworm.nl

Afbeeldingen: Evert Doorn Fotografie

Contactformulier