Lambertuskerk Raamsdonk

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn… Trouwen op een romantische plek. Een prachtige kerk in een fotogenieke omgeving. Ideaal voor de trouwreportage. In Lambertuskerk Raamsdonk kunt u zowel een burgerlijk huwelijk laten voltrekken als de kerkelijke inzegening. Heel veel bekende en minder bekende partners voor het leven gingen u voor. Deze trouwlocatie trekt bruidsparen uit het hele land!! U kunt uiteraard zelf bepalen hoe u die belangrijke gebeurtenis wilt invullen. Met of zonder receptie of huwelijksdiner. Vieren jullie het huwelijk ook in één van de oudste kerken van Noord Brabant? 

Historische en monumentale sfeer

U kunt uw gasten feestelijk ontvangen in een historische en monumentale sfeer. Na de plechtigheid op het imposante “priesterkoor” van de kerk of in de intieme Torenkamer, kan desgewenst de receptie of het diner in bijvoorbeeld de mooie ruimte van het schip en de transepten plaatsvinden.

Receptie en diner

Wij kunnen ook desgewenst bemiddelen bij het maken van een keuze voor een cateraar die gewend is om in de Lambertuskerk diensten te verrichten. Ook wanneer u kiest voor een huwelijksvoltrekking elders, bijvoorbeeld in het gemeentehuis, leent de ambiance van de Lambertuskerk zich bij uitstek voor een stijlvolle huwelijksreceptie, gevolgd door een diner. In overleg met de Lambertuskerk kan dit alles geheel in overeenstemming met uw wensen worden verzorgd. Heeft u verder nog vragen of wilt u weten of uw gewenste datum nog beschikbaar is? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Lambertuskerk Raamsdonk

Kerklaan 4
4944VB Raamsdonk
Tel: 0162-515286
I www.lambertuskerkraamsdonk.nl

Contactformulier