Landgoed Fraeylemaborg

Trouwlocatie Landgoed Fraeylemaborg is een sfeervolle en romantische trouwlocatie met historische ambiance. Om die reden is het de perfecte locatie voor uw huwelijksvoltrekking. 

Velen kiezen voor deze fraaie trouwlocatie

In de Fraeylemaborg worden jaarlijks ongeveer 200 huwelijken gesloten. Dit betreft alle huwelijksvoltrekkingen vanuit de gemeente Slochteren. Vanuit het hele land kiezen bruidsparen deze fraaie trouwlocatie, want de locatie heeft werkelijk veel te bieden!

Verschillende mogelijkheden

De huwelijksvoltrekkingen vinden plaats in de Kleine Zaal van de borg, een mooi vertrek met grote vensters die uitzicht geven op het park. In dit vertrek is plaats voor 37 personen. Ook zijn huwelijks-voltrekkingen in de Grote Zaal van de borg mogelijk. Het aantal zitplaatsen van de Grote Zaal is 60. Ook is het mogelijk om buiten te trouwen. Wij regelen een trouwtafel en stoelen voor het bruidspaar en de trouwambtenaar. De zitplaatsen voor de gasten kunnen tegen meerprijs geleverd worden.

Beschermd rijksmonument

Wanneer u bij Landgoed Fraeylemaborg wilt trouwen, krijgt u te maken met een aantal spelregels in verband met het bijzondere historische karakter van het landgoed. Het borgterrein is kwetsbaarder dan menig modern terrein. De borg is een beschermd Rijksmonument, in gebruik als museum en is omgeven door een uniek Engels Landschapspark. Voor een goed verloop van uw huwelijksvoltrekking dienen er daarom een aantal spelregels in acht genomen te worden. Binnen deze regels is er volop ruimte voor een persoonlijke invulling van uw trouwdag. Aanstaande bruidsparen krijgen vanuit de Fraeylemaborg een aantal richtlijnen. Deze vindt u op onze website. Wij adviseren u om deze te bespreken en door te geven aan uw ceremoniemeester. Heeft u nog vragen? Graag bespreken wij de mogelijkheden om deze dag naar uw persoonlijke wensen in te vullen. Wij hopen dat u onze gast zult zijn.

Landgoed Fraeylemaborg

Hoofdweg 30
9621AL Slochteren
Tel: 0598 421568
www.fraeylemaborg.nl

Contactformulier