Landgoed De Uitkijk

Ja, ik wil… trouwen op een unieke locatie in Twente! De huwelijksvoltrekking kan buiten plaatsvinden, aan de rand van het heideveld op Landgoed de Uitkijk. Of trouw sprookjesachtig in het bos, onder de dikke boom bij de diepe zandkuil, die achter het hotel ligt. Bij minder mooi weer vindt het ja-woord binnen plaats, in één van de sfeervolle zalen met uitzicht op het bos. Decoreer de witte trouwstoelen met bloemen en plaats grote kleurrijke boeketten voor een romantische sfeer. Bij ons bestaat er geen tijdsdruk,, neem je tijd voor dit bijzondere moment.

Bruidstaart & borrel

Jullie hebben volmondig “Ja” tegen elkaar gezegd op Landgoed de Uitkijk. Daar moet uiteraard op getoost worden. De champagne staat klaar en de bruidegom mag met een groot zwaard op de hals van een Magnum fles bubbels slaan. Daarna is het tijd om de bruidstaart aan te snijden. Neem een heerlijk drankje van de limonadebar, snoep van de candybar of pak een biertje uit een zinken bak vol speciaal bieren. 

Geniet van een uitgebreid huwelijksdiner

Heerlijk dineren aan ronde tafels of schuif met z’n allen aan een lange tafel voor een sharing dinner. Samen proeven en delen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Is het mooi weer, dan kan onze kok buiten koken boven open vuur. Loop langs het buffet en proef de lekkerste gerechten van de grill. Zo creëer je een ongedwongen sfeer. 

Huwelijksfeest

Nodig familie en vrienden uit voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Begin de avond met een feestelijk glas bubbels. De band of DJ speelt swingende muziek en er is genoeg plaats om lekker uit je dak te gaan. De feestzaal heeft openslaande deuren naar een groot terras met heaters. Je kunt de avond compleet maken met een warme snack van de greenegg of een pizzaslice uit de houtgestookte pizzaoven. Jullie avondfeest bij Landgoed de Uitkijk wordt nog sprookjesachtiger met brandende gasfakkels. Het moet een onvergetelijk feest worden waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken. 

Overnachten op ons landgoed

Uiteraard wil je na zo’n fantastische dag nog lang niet naar huis! Dat hoeft ook niet, want jullie kunnen overnachten in onze romantische bruidssuite met bubbelbad. Familie en vrienden kunnen blijven overnachten in een van de 12 stijlvolle hotelkamers. De volgende ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar en kunnen jullie nog gezellig napraten over deze bijzondere dag. 

Landgoed De Uitkijk

Hellendoornsebergweg 8
7447 PA Hellendoorn
T 0548-654117
I www.landgoeddeuitkijk.nl

Contactformulier