Landgoed Middachten

Op Landgoed Middachten wordt uw trouwdag een onvergetelijke dag. Uw gezelschap rijdt over de statige oprijlaan naar het kasteel, waarna u via de adembenemende trappenhal de zaal betreedt. Hier zal de trouwceremonie plaatsvinden. Bij mooi weer is het ook mogelijk om uw huwelijk in de prachtige tuinen te sluiten, hier bevindt zich een openluchttheater. Het huwelijk wordt voltrokken door een buitengewone ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Rheden. Uiteraard zorgen wij voor kleurrijke bloemen en zal een bediende niet ontbreken om uw gasten te ontvangen. 

De verschillende mogelijkheden

U kunt uw verblijf op Middachten bijvoorbeeld verder uitbreiden met een receptie of huwelijksdiner. Er zijn verschillende opties denkbaar in kasteel, oranjerie of stallen. Achter de stallen bevindt zich een overdekt terras met fraai uitzicht op de tuinen. Tot slot is het mogelijk om uw huwelijksnacht door te brengen op Middachten. Boven het koetshuis zijn drie gastenkamers beschikbaar. Het wordt een onvergetelijke dag waar u later met veel plezier op terug kunt kijken.

Kosten trouwen op Middachten

Voor trouwen op Middachten zijn de kosten vanaf € 1.350,- excl. BTW. en excl. de kosten van de gemeente Rheden.

Trouwreportage in de prachtige tuinen

Het is mogelijk om tegen een vergoeding uw trouwreportage te maken in de prachtige tuinen van Middachten. Uw trouwdag wordt zo een onvergetelijke herinnering! Dit is ook mogelijk wanneer u elders trouwt. Een trouwreportage in de tuinen kost € 120,- excl. BTW.

Meer informatie

Kort samengevat is Landgoed Middachten de perfecte locatie voor uw gehele trouwdag. Heeft u verder nog vragen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Landgoed Middachten

Landgoed Middachten 3
6994JC De Steeg
Tel: 026 4952186
www.middachten.nl

Contactformulier