Landgoed Stania State

Door de idyllische ligging in het schitterende park is Landgoed Stania State bij uitstek de plaats om jullie trouwfeest te vieren. Stania State is gevestigd in een deel van het uit 1854 stammende gebouw. De besloten ligging, de rijke historie en de sfeer van de brasserie bieden je de unieke mogelijkheid om deze bijzondere dag op jouw eigen wijze in te vullen.

Een kleine greep uit ons veelzijdige aanbod

  • Champagne met heerlijke bruidstaart bij binnenkomst
  • High tea
  • Romantische picknick
  • Feestelijke diners
  • Buffetten of barbecue

Recepties en feesten

Op onze locatie kun je met zowel grote als kleine gezelschappen terecht. De brasserie heeft twee zalen waar je maximaal 130 en 150 personen kunt ontvangen. Desgewenst kun je ook op ons terras terecht waar nog eens 100 zitplaatsen zijn. Wil je toch met een groter gezelschap komen? Dat is allemaal mogelijk en bespreekbaar.

Officiële trouwlocatie gemeente Tytsjerksteradiel

Alles op één locatie vieren? Dat kan! Landgoed Stania State is namelijk door de gemeente Tytsjerksteradiel aangewezen als officiële trouwlocatie. Toch heel romantisch als je ‘ja, ik wil’, uitspreekt in onze schitterende tuinzaal. Dit is de ideale trouwlocatie in de regio rondom Leeuwarden, Dokkum en in de gemeente Tytsjerksteradiel. Om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken, denken wij graag met je mee en geven we je met veel genoegen advies zodat je zorgelijk naar deze prachtige dag kunt toeleven.

Locatie bezichtigen

Als je je trouwdag op Landgoed Stania State wilt vieren, maken we met jullie een afspraak voor een gesprek en rondleiding. Hierna kunnen we een optie plaatsen en maken wen een vervolgafspraak voor het samenstellen van een offerte. Deze vrijblijvende offerte en de optie blijven twee weken geldig.

Landgoed Stania State

Rengersweg 98 b
9062 EJ Oenkerk
T 058-2562811
I www.staniastate.nl

Contactformulier