Landgoed Verwolde

Trouwen op Landgoed Verwolde

Landgoed Verwolde is een sfeervol edelmanshuis uit de 18e eeuw en is in geheel originele staat bewaard gebleven. Deze prachtige trouwlocatie wordt omringd door een groot park met verschillende gazons. Landgoed Verwolde biedt u alles voor de mooiste dag van uw leven. U kunt trouwen in de Oranjerie, maar ook trouwen in de tuin is mogelijk. Op maandag en vrijdag zijn huis en park gesloten en heeft u de locatie geheel exclusief voor uw gezelschap.

Graag maken wij met u een afspraak!

Graag maken wij een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. In een later stadium overlegt u met onze vaste cateraar de invulling van de horeca. Ook de enscenering van de huwelijksopstelling buiten regelt u met hen. Receptie, diner, avondfeest en partijen zijn ook mogelijk in de Oranjerie met de daar omliggende gazons. Afhankelijk van de omvang en het gezelschap worden pagodetenten en/of extra luifels aan het gebouw gezet. Deze zijn op aanvraag.

Maatwerk

Iedere bruiloft is speciaal en daarom leveren we op Verwolde maatwerk. Graag maken wij een afspraak om jullie wensen te inventariseren. Huis Verwolde ligt vlakbij Laren in de gemeente Lochem en is vanuit Deventer, Zutphen en de Achterhoek goed bereikbaar voor al jullie gasten. Informeer ook naar de mogelijkheden om de huwelijksnacht door te brengen in het koetshuis.

Landgoed Verwolde

Jonker Emilelaan 4
7245 TL Laren
T 0573-401825
I www.glk.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht