Lokaal 55

Lokaal 55 is een bijzondere trouwlocatie aan het water. We hebben een unieke trouwzaal in de tuin, met uitkijk over de Houkesloot. De trouwambtenaar van de gemeente Súdwest Fryslân kan jullie huwelijk hier sluiten. Vervolgens kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een schitterende vaartocht over de Friese meren. Maar bij een huwelijk op deze locatie ook aan de kade, in de tuin en op het terras is het goed toeven: proosten, de bruidstaart aansnijden en volop genieten van het feest. Bij minder mooi weer kan de toost en receptie ook binnen plaatsvinden. Sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Receptie trouwen

Nadat jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven is het tijd om tijdens de receptie te genieten van lekkere hapjes en een lekker glas bubbels samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s. In het algemeen duurt een receptie bij een huwelijk 2 uur, maar niets belet je om dit te verlengen. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide receptie als het huwelijksfeest alleen in familiekring wordt gevierd. Of, als je wat meer tijd voor iedereen wil en het aantal genodigden voor de receptie erg hoog oploopt. Kom gerust jouw wensen bespreken.

Huwelijksdiner

Het huwelijksdiner op een unieke locatie: Restaurant Houke. In het restaurant werken we met vele lokale producten, dagvers en smaakvol. Je kunt à la carte kiezen of Ultsje Dijkstra vragen om een verrassend menu te bereiken. Daarbij serveren we fijne wijnen, lekker bier, alcoholvrije specials en meer. Indien er speciale dieetwensen zijn of een allergie, laat het ons weten; we houden er graag rekening mee.

Huwelijksfeest

Sluit jullie trouwdag af met een spetterend feest! Lokaal 55 is een unieke locatie en zeer geschikt voor jouw huwelijksfeest. Elk hoogtepunt van jouw mooiste dag is hier op zijn plek. Lokaal 55 regelt werkelijk alles. Kom langs voor een inspirerend gesprek als begin van de organisatie van een uniek feest bij Lokaal 55.

Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606JB Sneek
T 0515-460321
www.lokaal55.nl

Contactformulier