Lokaal 55

header_lokaal-55

Trouwen in Lokaal 55

In Lokaal 55 is het echt bijzonder om te trouwen de trouwlocatie ligt aan het water! We hebben een schitterende trouwzaal in de tuin, met een geweldig uitzicht over de Houkesloot. De ambtenaar van de gemeente Sûdwèst Fryslân kan jullie huwelijksplechtigheid hier voltrekken.

Huwelijksbootje

Na de huwelijksceremonie kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen voor een heerlijke vaartocht over de Friese meren. Maar bij het trouwen op deze trouwlocatie is het aan de kade, in de tuin en op het terras is het goed toeven: proosten, de bruidstaart aansnijden en volop feest vieren! Bij minder mooi weer kan de toost en bruiloftsreceptie ook binnen plaatsvinden. Lokaal 55 beschikt over zeer sfeervolle feestzalen, geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Huwelijksdiner

Voor het huwelijksdiner hebben we vele mogelijkheden om jullie culinaire wensen in te vullen: walking dinners, dineren aan lange tafels, buffetten, barbecue op de Big Green Egg, alles is mogelijk! Voor een fantastisch bruiloftsfeest hebben we alle ervaring in huis om jullie wensen en ideeën in te vullen om te trouwen in deze schitterende trouwlocatie, zodat jullie trouwdag er één wordt om nooit te vergeten!

Bruiloftsreceptie

Nadat alle officiële plechtigheden achter de rug zijn, is het tijd om tijdens de bruiloftsreceptie van jullie te genieten van lekkere hapjes en een lekker glas bubbels samen met familie, vrienden, kennissen, collega’s… Bij Lokaal 55 vervullen wij bij jullie huwelijk een onbezorgde bruiloftsreceptie. In het algemeen is een receptie bij een huwelijk 2 uur, maar niets belet je om dit te verlengen. Kies bijvoorbeeld voor een uitgebreide bruiloftsreceptie als het huwelijksfeest alleen in familiekring wordt gevierd. Of, als je wat meer tijd voor iedereen wilt en het aantal genodigden voor de receptie erg hoog oploopt. Dus kom gerust met je wensen voor de receptie bij ons en we maken samen van de receptie een spetterende opening van jullie huwelijksfeest!

Lokaal 55

Oude Oppenhuizerweg 55
8606JB Sneek
T 0515-460321
www.lokaal55.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.