Mereveld

Maak van de mooiste dag van jullie leven een onvergetelijke dag! Mereveld staat niet voor niets in de top 10 van trouwlocaties in Nederland. Met culinaire heerlijkheden uit onze eigen keuken verzorgen we in alle seizoenen graag jullie droombruiloft tot in de puntjes. 

Romantische locatie voor jullie droombruiloft

Een culinair diner? Gezellige receptie? Of bijvoorbeeld een prachtig trouwfeest? Wij regelen het voor jullie. We zijn namelijk een officiĆ«le trouwlocatie in Utrecht met zes zalen, verrassende eigen keuken, voor gezelschappen van verschillende grootte. Willen jullie onze locatie komen bewonderen? Bel ons voor een afspraak of vul het onderstaande contactformulier in.  

Jullie droombruiloft zoals jullie dat willen

Maak jullie trouwdag onvergetelijk. Vier jullie trouwdag in de stijlvolle ambiance van onze eigentijdse zalen. Bekijk de video’s op onze website om jullie droombruiloft vorm te geven. We staan voor jullie klaar om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke dag te maken. Mereveld is een officiĆ«le trouwlocatie in Utrecht, dus ook de ceremonie kan op onze bijzondere locatie plaatsvinden. Daarmee geven jullie het ja-woord op jullie bruiloft een persoonlijk tintje.

Alle seizoenen

Een bruiloft in de winter of zomer… Mereveld is in alle seizoenen een top locatie voor jullie mooiste dag. De haarden in de zalen geven een heerlijke sfeer en warmte. Op de terrassen kun je in een intieme sfeer met jullie gasten genieten van de landelijke omgeving. Kortom: het wordt een fantastische dag waar jullie later met veel plezier op terug kunnen kijken.

Mereveld

Mereveldseweg 9
3585 LH Utrecht
T 030 2514780
I www.mereveld.nl

Contactformulier