Museumboerderij de Karstenhoeve

header_de_karstenhoeve

Trouwen op een authentieke boerderij

Een romantische start van je bruiloft begint in Museumboerderij de Karstenhoeve in Ruinerwold! In onze pronkkamer kunnen jullie in stijl het huwelijk laten voltrekken. Deze prachtige kamer van de boerderij is grotendeels authentiek en ingericht in de stijl van rond 1900. Oude gebruiken worden in ere gehouden: het bruidspaar mag door de voordeur naar binnen.

Trouwen in een landelijke stijl

Hebben jullie een gezelschap van meer dan 50 personen of hou je meer van een landelijke stijl, dan kunnen jullie er ook voor kiezen om op de deel te trouwen. Deze biedt plaats aan meer dan 100 personen. Ook op de deel, of bij mooi weer buiten, is er gelegenheid voor een toast na afloop van de huwelijksvoltrekking. Of jullie kunnen de bruidstaart aansnijden met daarbij een kopje koffie of thee.

Bruidsreportage

De eeuwenoude boerderij en tuin zijn schitterend voor een romantische, kleurrijke bruidsreportage. Wanneer jouw trouwceremonie in de Karstenhoeve plaatsvindt kun je kosteloos gebruik maken van de tuin en de boerderij voor jouw fotoreportage.

Maak een vrijblijvende afspraak

Wanneer jullie graag alle mogelijkheden voor een bruiloft in de Karstenhoeve willen bespreken, maak dan een vrijblijvende afspraak waarin jullie je wensen kenbaar kunnen maken en waarbij je tevens de locatie kunt bezichtigen.

Museumboerderij de Karstenhoeve

Dr. Larijweg 21
7961 NL Ruinerwold
T 0522-481447
I www.karstenhoeve.nl

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Reacties zijn gesloten.