Nieuwe website voor TrouweninOverijssel.nl

trouweninoverijssel-nl_vernieuwd

Naast TrouweninNederland.nl zijn er ook aparte websites waar bruidsparen volop informatie uit eigen regio en provincie kunnen vinden. Zo is er voor iedere provincie een aparte website met informatie over trouwen per gemeente, de kosten van het trouwen, de trouwlocaties, de trouwambtenaren, gratis trouwen, etc.

Trouwen in Overijssel helemaal vernieuwd

Aanstaande bruidsparen uit de provincie Overijssel kunnen nu  terecht op  de vernieuwde www.TrouweninOverijssel.nl.  Deze informatieve website is de eerste van de 12 provincie-websites die nu helemaal is vernieuwd. Een frisse lay-out, heel veel  informatie over de voorbereiding op het huwelijk, alles over het trouwen per gemeente en een overzichtelijke bedrijvengids van de beste trouwbedrijven, van trouwpakken en trouwjurken tot trouwlocaties, trouwkaarten, trouwauto’s, trouwringen, fotografen, etc.

dynasty_trouwjurken_trouwen_zwolle

Laat je nog meer inspireren

Als jullie binnenkort gaan trouwen in de provincie Overijssel dan is dit dé informatiebron bij uitstek om je te laten inspireren. In het onderdeel “Informatie en Inspiratie” vind je mooie items over alles wat je moet weten in de voorbereiding naar de trouwdag. Bijvoorbeeld over de merken trouwjurken, de do’s en don’ts over buiten trouwen, regen op jullie trouwdag, de ceremoniemeester, verschillende soorten bruidsboeketten, etiquetteregels, etc…

Reacties zijn gesloten.