Onder Ons

Trouwen op een sfeervolle locatie in Dalfsen. Uw bruiloft bij “Onder Ons” staat garant voor een onvergetelijke dag op een unieke locatie. Ook de trouwceremonie, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen bij de open haard plaatsvinden. Geniet daarna met familie en vrienden van de overheerlijke bruidstaart. Sluit de dag af met een spetterend huwelijksfeest in een van onze sfeervolle ruimtes. Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen de trouwdag tot een onvergetelijke dag maken. Alles wordt voor u verzorgd van “duifjes tot bruidstranen”.

Ceremonie bij Ons

Echter zijn er voor de ceremonie bij “Onder Ons” verschillen de mogelijkheden. In zowel onze schitterende ruime tuin, op de veranda als in de diverse ruimtes zijn verschillende sferen te creĆ«ren. Kom bij ons langs om onze mogelijkheden te bekijken en de sfeer zelf te proeven.

Eten bij Ons

Heerlijk eten hoort bij Ons. Eigenlijk is alles mogelijk vanuit onze keuken zoals diner, walking diner, lunch, buffet, fingerfood, buffet, gezellige bbq in de tuin, high-tea of lekkere Hollandse hapjes. Natuurlijk alles in overleg met u. Uw wensen vormen de basis van een smakelijke invulling van uw verblijf.

Onder Ons

Wilhelminastraat 70
7721 CJ Dalfsen
T 06-52625981
www.onderonsdalfsen.nl

Contactformulier