Onder Ons

header_onder_ons

Trouwen bij Onder Ons

Trouwen op een sfeervolle locatie. Uw bruiloft bij Onder Ons staat garant voor een onvergetelijke dag op een unieke locatie. Ook de trouwceremonie, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen bij de open haard plaatsvinden. Geniet daarna met familie en vrienden van de bruidstaart. Sluit de dag af met een spetterend huwelijksfeest in een van onze sfeervolle ruimtes. Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen de trouwdag tot een onvergetelijke dag maken. Alles wordt voor u verzorgd van “duifjes tot bruidstranen”.

Ceremonie bij Ons

Ceremonie bij Onder Ons zijn mogelijk op verschillende manieren. In zowel onze schitterende ruime tuin, op de veranda, en de diverse ruimtes met verschillende sferen binnen. Kom bij ons langs om onze mogelijkheden te bekijken en de sfeer zelf te proeven.

Eten bij Ons

Heerlijk eten hoort bij Ons. Eigenlijk is alles mogelijk vanuit onze keuken zoals diner, walking diner, lunch, buffet, fingerfood, buffet, gezellige bbq in de tuin, high-tea of lekkere Hollandse hapjes. Natuurlijk alles in overleg met u. Uw wensen vormen de basis van een smakelijke invulling van uw verblijf.

Onder Ons

Wilhelminastraat 70
7721 CJ Dalfsen
T 06-52625981
www.onderonsdalfsen.nl

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht