Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

papas-beach-house-trouwzaal-origineelKey West in Papa’s Beach House

25 september Open Toptrouwlocatie Route bij Claus en Papa’s Beach House

Zondag 25 september staat Claus Park Collection open voor toekomstige bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatie Route. Bruidsparen zijn tussen 12.00-17.00 uur welkom om vrijblijvend en zonder afspraak Claus, Papa’s Beach House en Courtyard by Marriott te bezoeken. Bruidsparen zijn op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!


Een stoer en ongedwongen strandpaviljoen of toch een eventruimte met feestelijke uitstraling? De trouwlocatie vormt het onuitwisbare decor van de grote dag. Om de zoektocht naar de juiste locatie gemakkelijker te maken, zijn toekomstige bruidsparen van harte welkom om deel te nemen aan de Open Toptrouwlocatie Route. Zij kunnen een kijkje nemen in de zalen van Claus en Papa’s Beach House en in de bruidssuite van het naastgelegen Courtyard by Marriott hotel. Bruidsparen kunnen in de golfkar stappen om de andere locaties te bezoeken.

Win jullie huwelijksdag terug t.w.v. € 10.000,-

De Open Toptrouwlocatie Route is de perfecte dag voor toekomstige bruidsparen om zich goed te oriënteren, de sfeer van de locatie te proeven en de locatie te boeken. Toptrouwlocaties verloot onder alle deelnemende bruidsparen, die uit deze dag voortkomend definitief een locatie boeken, een huwelijksdag ter waarde van maximaal € 10.000,-. Deze toekomstige bruidsparen ontvangen ook van Toptrouwlocaties een Rituals cadeaupakket.
Kijk op de sites van Open Toptrouwlocatie Route en Claus. Meld je nu aan en maak kans op de vele mooie prijzen!

bruiloft-strand-pbhHet Key West strand in Papa’s Beach House

thepatio-dinerThe Patio in Claus

b2c-feestThe Brothers2Club in Claus

courtyard-bruidssuite-badkamerDe bruidssuite in het Courtyard by Marriott hotel

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Claus Company

Joyce Kremer
Bosweg 15
2131 LX Hoofddorp
Tel. 023 – 5410518
Stuur een e-mail naar Joyce

Reacties zijn gesloten.