Oranjerie Oranjestein

Oranjerie Oranjestein: officiële trouwlocatie van de gemeente Heerenveen

Landgoed Oranjestein in het bosrijke Oranjewoud is een buitenplaats met circa 28 hectare, landerijen met 6 woningen, koetshuis, Victoriaanse kas en oranjerie. De oranjerie van het landgoed is sinds een aantal jaren een officiële trouwlocatie van de Gemeente Heerenveen.

Een romantische huwelijksplechtigheid

Oranjerie Oranjestein uit 1876 leent zich uitstekend voor een romantische huwelijksplechtigheid. In de tuin bij de oranjerie zijn verschillende plekjes om elkaar het ja-woord te geven. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een plek onder de twee eeuwenoude Catalpa’s of in de bloeiende boomgaard. Kort samengevat is Oranjerie Oranjestein de perfecte locatie voor jullie gehele bruiloft. Wij weten zeker dat jullie later met veel plezier terug kunnen kijken op een fantastische dag.

Tenten

Wij beschikken over twee stormvaste pagodetenten, zij staan op het terrein bij de Oranjerie. De huur bedraagt € 100,- per tent. Buiten het seizoen om kunt u deze tenten van ons huren voor een feest op uw eigen terrein. In de tenten kunt u ook gebruik maken van onder andere onze biertafels.

Overnachten in het Woudhuisje

Na afloop van jullie huwelijk is er de mogelijkheid om in het pittoreske woudhuisje op het landgoed te overnachten. Het Woudhuisje van het landgoed staat op een geweldige plek! Op een groot perceel en grenzend aan het bos. Het huisje is geschikt voor twee personen en heeft één slaapkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer en slaapkamer bevinden zich op de begane grond.

Dineren, lunch en toost met prosecco

Over de invulling van uw huwelijk met bijvoorbeeld een receptie, toost met prosecco, lunch, diner, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Indien er verder nog vragen zijn, mag u ook het onderstaande contactformulier invullen.

Oranjerie Oranjestein

Marijkemuoiwei 6
8453 JH Oranjewoud
T 0513-631077 / 0630578182
I www.oranjestein.com

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam trouwlocatie (verplicht)

Trouwdatum (verplicht)

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht